GLEDER SEG: Sari (7) viser frem armbåndene for i fjor og i år som hun har på armen. Planen er å fylle armen helt. Foto:Hallgeir Vågenes,VG

Sari (7) gikk med VG-lista-armbånd i et år - nå får hun nye til hele familien

BERGEN (VG) Sari Skarvatun (7) tok ikke av seg fjorårets armbånd fra VG-lista, og skaffet seg dermed nye – til hele familien!

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

For drøye tre uker siden startet VG-lista Topp 20-showet sin Norgesturné på Rådhusplassen i Oslo hvor over 70.000 møtte opp til fest. Siden da har både Trondheim og Stavanger blitt underholdt, og i dag er musikkfesten i Bergen. Er det en som gleder seg til i kveld, så er det syv år gamle Sari Skarvatun.

Se konserten her

Hun ville så veldig ha Golden Circle-billett til VG-lista Topp 20-showet igjen, at hun ikke tok av seg fjorårets bånd. Det har sittet trygt på høyrearmen siden VG-lista sist var i Bergen. VG valgte å gi den ivrige jenta og hennes familie armbånd til årets konsert også, når de hørte om historien.

Nå gleder hun seg veldig til at hun i år igjen får stå nært scenen.

– Jeg gleder meg til å se de som skal spille. De er flinke, sier hun til VG noen timer før showet starter.

GIRA: Sari Skarvatun skaffet Golden Circle-billetter til kveldens VG-lista-show til hele familien, ved å ha på det gamle helt til nå. Foto:,PRIVAT

Aller mest gleder hun seg til å se Omer Bhatti & Juice Crew – det fordi hun er veldig glad i å danse, og selv danser hun både selskapsdans og hiphop. Men det er ikke bare minstemann i familien som har dansefeber. Mamma Hege, pappa Øystein og søstrene Aïda (11) og Vivel (15) har også fått Golden Circle-billetter til kveldens konsert.

– Vi er en danseglad familie, så alle gleder seg, sier mamma Hege.

Med Golden Circle-båndet på armen har syvåringen to høydepunkter denne sommeren: Londontur og VG-lista Topp 20-show, og hun har ikke tenkt til å fjerne armbåndene etter endt konsert.

– Jeg skal samle til det er fullt. Og så har jeg en arm ledig, ler hun.

I tillegg til at Sari og familien fikk familien se Omer Bhatti & Juice Crew, får de også se Carl Espen, Anders Nilsen, Katastrofe. Staysman & Lazz, Donkeyboy, CLMD feat. Sirenen, Julie Bergan, Kaveh, Kanthem, Oslo Ess, og Gabrielle.

Foto:,VG

Aktivitetsområdet på Festplassen i Bergen åpnet allerede klokken 12.00, mens konserten startet klokken 18.00.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder