SUPERSTJERNE: Karrieren til Taylor Swift har tatt av i det siste og hun er et av de største navnene i verden. Her er hun under «1989 World Tour» i Vancouver, Canada i starten av august. Foto:Jonathan Hayward,Ap

Taylor Swift dediserte sang til gudsønnen

Jaime Kings sønn forandret tankesettet til Taylor Swift (25).

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Fem uker gamle Leo Thames, skuespiller Jaime Kings (36) sønn, møtte sin gudmor for første gang for tre uker siden. Men de ukene de har kjent hverandre har vært nok til å gjøre inntrykk på popstjernen:

Under lørdagens konsert i Santa Clara, California, dediserte Swift sangen «Never Grow Up» til gudsønnen.

Sørget moren: Swift sendte melding til fan

– Jeg skrev sangen da jeg var 18–19 år, men vennen min fikk akkurat barn og gjorde meg til hans gudmor. Jeg holdt denne lille babyen her om dagen og jeg bare tenkte helt annerledes. Du holder i noe så uskyldig og perfekt, og som ikke vet hva som kommer. Verden kaster så mange ting imot oss når vi vokser opp, sier hun under konserten, ifølge magasinet People.

Følte seg ensom: Fikk trøst av Taylor Swift

https://instagram.com/p/5sfqjqDvBP/

– Et fantastisk menneske

I mai fortalte Jaime King til magasinet at hvem som skal være barnets gudmor er et ekstremt viktig valg for henne. Personen skal være et forbilde både spirituelt, emosjonelt og mentalt.

Om hvorfor valget falt på Swift sier tobarnsmoren:

– Hun er et så fantastisk menneske. Jeg bare visste at det måtte bli henne etter å ha vært så nær henne og sett hvordan hun lever livet sitt. I tillegg er hennes familie blitt en del av min egen.

Taylors mor: Rammet av kreft

– Det var mitt eneste valg. Det mest naturlige valget, sier King om Swift.

Roser kjæresten

Tidligere i år har også DJ-kjæresten Calvin Harris gått ut i media og snakket om hvilket fantastisk menneske Swift er. Ifølge Harris kan Swift alt – fra baking, til grilling og å bygge vennskap med de største it-jentene i Amerika.

– Hun har så mange talenter at det er tullete. Hun er en fantastisk kokk- og menneske, sier han.

Han har tidligere også vist stolthet overfor kjæresten. Da Taylor havnet i krangel med Apple Music og senere fikk selskapet til å innvilge hennes krav, roste han henne på Twitter.

Paret ble først observert hånd i hånd i april og har fått mye oppmerksomhet siden. De skal ha møttes på Brit Awards i London i februar. Og selv om de begge har hendene fulle med lovende karrierer sier Harris at de alltid tar seg tid til hverandre.

– Jeg tror det er derfor forholdet fungerer så godt, det er ikke vanskelig å møtes regelmessig, sier han.

https://instagram.com/p/4sU2r9jvJG/

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder