SLUTT?: Zayn Malik og Perrie Edwardsskal ifølge både Billboard og People ikke lenger være forlovet. Foto:,Getty Images for Sony/ AP

Billboard: Zayn Malik ikke lenger forlovet

Tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (23) og Perrie Edwards (23) skal ha brutt forlovelsen.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det har vært et turbulent år for noen av medlemmene i det britiske boybandet. Først sluttet Zayn Malik i gruppen, så kom nyheten om at Louis Tomlinson skal bli pappa. Nå hevder Billboard at de har fått bekreftet av en representant at Malik og hans musikerkjæreste Perrie Edwards ikke lenger er forlovet. People skriver også at forlovelsen mellom de to skal være brutt.

Edwards og Malik har selv ikke kommentert nyheten - men et bilde av Little Mix-vokalisten, publisert på Instagram mandag av en bandkollega, viser henne uten forlovesring på fingeren.

De to hadde vært sammen siden 2011, og forlovet seg høsten for to år siden.

Malik har de siste månedene skapt flere overskrifter verden over. Først da han avbrøt One Directions turné i mars, så kort tid etterpå da gruppen selv meldte at Malik hadde valgt å slutte i boybandet. I mars meldte flere medier at Malik kunne være klar for filmbransjen.

Senest før helgen annonserte imidlertid 23-åringen at han har signert platekontrakt med det amerikanske plateselskapet RCA Records, og at han dermed satser for fullt på solokarrieren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder