LYKKELIG: Carolas nye kjæreste, Jimmy Källqvist, Källqvist er musiker og spiller bass i bandet JB Quartet. Tirsdag kveld stilte paret opp sammen før musikkutdelingen Polarpriset i Stockholm. Foto:GETTY/AFTONBLADET,

Carola tok med kjæresten på gallafest

Klinte til foran fotografene

Carola Häggkvist (48) er stormforelsket – og viser det gjerne til omverden.

  • Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Tirsdag kveld kysset hun sin nye kjæreste, bassisten Jimmy Källqvist (44), foran et samlet pressekorps i Stockholm.

Anledningen var den svenske musikkutdelingen Polarpriset i Konserthuset i Stockholm.

I år var det countrysangeren Emmylou Harris og den skotske slagverkeren Evelyn Glennie som fikk den høythengende musikkprisen. Tidligere har den gått til musikere som Bob Dylan, Paul McCartney og Björk.

Carola kommenterte ikke utdelingen fra den blå løperen, men fikk likevel blitslampene rettet mot seg da hun plasserte et kyss på kinnet til sin nye mann.

Les også: Carola fikk særbehandling i svenske «Hver gang vi møtes»

Det var i begynnelsen av januar at Carola blogget i forelskelsesrus, og skrev at hun var så lykkelig at hun «nesten ikke trodde det var sant».

Til en svensk radiokanal avslørte også den tidligere Grand Prix-artisten at hun skulle dra på turné med sin nye kjæreste, noe hun satte stor pris på etter å ha følt seg ensom lenge.

– Det er fantastisk å få en klem på morgenkvisten når man kommer på jobb. Eller så får jeg et ordentlig kyss, det er deilig, sa hun til «P4 musik».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder