Marion Ravn: - Redd for å høre Fairytale

OSLO SPEKTRUM (VG Nett) Hele Norges musikkbransje strømmet til Oslo Spektrum for å få med seg Spellemannprisen, men noen var litt bekymret for musikken de skulle høre.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Jeg er veldig redd for å høre Fairytale, for den kommer til å feste seg veldig og jeg kommer til å ligge våken flere netter etter dette, betror Marion Ravn til VG Nett.

Selv skulle hun dele ut prisen for Årets rock, men det var ingen av de nominerte i den kategorien hun hadde størst tro på i kveld.

- Jeg tror Donkeyboy kommer til å gjøre det veldig bra. De har så utrolig gode låter, sier Raven og legger til at hun tror Alexander Rybak kommer til å stikke av med en pris også.

VG TV- Er dette Chands diamant?

Beskjedne

Drammensbandet Donkeyboy er nominert i hele fem kategorier og har allerede vunnet en Spellemann for beste video. Selv var guttene svært beskjedne med tanke på favorittstempelet.

- Jeg har ikke turt å tenke noe mer på det med priser og sånn. Vi har fått en pris og da er vi jo spellemenn, sier Cato Sundberg i Donkeyboy til VG Nett.

Blant kategoriene Donkeyboy er nominert i er "Årets hit". Her får de konkurranse av blant andre Röyksopp og Robyn. Den svenske artisten hadde blitt med sine norske kolleger for å feire nominasjonen og Spellemannsutdelingen. Men Torbjørn Brundtland fra Röyksopp hadde en helt spesiell kandidat han trodde kom til å vinne prisen for årets hit.

-Satan, var hans svar til VG Nett.

Før hans makker Svein Berge la til:

- Han snakker naturligvis om den slovenske ishockeyspilleren.

- Bestevenner

Det var ikke bare artister som tok turen på den røde løperen i forkant av Spellemannshowet. Lene Alexandra Øien og regissør Leon Bashir kom sammen til kveldens prisutdeling. Romanseryktene rundt de to har surret i lang tid, men på spørsmål om de er kjærester smilte Øien lurt:

- Vi er bestevenner, fortalte hun VG Nett.

Bashir var mer opptatt av all pressen som hadde møtt opp.

- Dette er jo helt Hollywood. Se på dere a', utbrøt han.

Les også:Følg Spellemann på VG Nett

Følg VG Nett

VG Nett er naturligvis tilstede på Spellemannutdelingen og vil gi deg løpende oppdateringer om vinnere, taler, reaksjoner og kjoler. Under naschpielet på Grand har vi også et eget studio og søndag morgen får du intervjuer med vinnerne og andre interessante gjester.

Hit kommer også minMotes Silje Pedersen som kommer med dommen over Spellemann-antrekkene: Hvem var best og verst kledd? Hvem overrasket og hvem skuffet på klesfronten?
Til studio kommer også VGs musikkanmelder Thomas Talseth. Han kommer til å levere dommen over musikkåret 2009 og si akkurat hva han mener om hvem som fikk og ikke fikk Spellemann 2009.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder