TV-STJERNE: Angie Bowie fotografert like etter at hun ble med i kjendisutgaven av Big Brother i begynnelsen av januar i år. Foto: REX ,

Angie Bowie: - Hatet mellom oss slapp aldri taket

Har ikke sett sønnen (44) på over 30 år

Angie Bowie (66) fikk vite om eksmannen Davids død mens hun var «innesperret» i Big Brother-huset. – Han gjorde en god jobb med å iscenesette sin egen død, sier den tidligere modellen nå.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

I TV-programmet «Loose Women» forteller hun også at hun var både sjokkert og overrasket over at David Bowies død.

– Det gjorde likevel ikke så mye at jeg fikk vite det på den måten jeg gjorde, samtidig som jeg ikke kunne tro det. Jeg var helt sikker på at han ville overleve meg, sier hun i TV-programmet.

Men da hun fikk vite om eksmannens død brøt hun sammen i gråt foran åpent kamera, og TV-selskapet som står bak den britiske kjendisutgaven av Big Brother måtte tåle kraftig kritikk etter at de viste en teaser til programmet der hun fikk beskjeden.

Her får Angie Bowie vite at eksmannen er død

Men i «Loose Woman» forteller hun at hatet mellom dem slapp aldri taket.

– Han var motbydelig når han var motbydelig. Slik var det bare og jeg hadde forlengst innsett at jeg aldri ville høre fra ham igjen, forteller Angie Bowie.

Hun og David Bowie fikk sønnen Zowie, som nå er 44 år gammel. Idag er han filmregissør og heter Duncan Jones. Men hun og sønnen har ikke snakket sammen på 30 år.

FAMILIEN BOWIE: Angie og David Bowie fotografert med sin nyfødte sønn, Zowie, som i dag heter Duncan Jones. Morog sønn har ikke sett hverandre på over 30 år. Foto: Mirror/bulls Press , MIRROR/BULLS PRESS

– Jeg tviler på at han noen sinne kommer til å ta kontakt igjen. Jeg fikk Zowie for Davids skyld og jeg sa til ham at jeg aldri kommer til å kjempe for å få omsorg for sier Angie Bowie.

- Navnet Zowie Bowie var selvfølgelig altfor fristende å sette på trykk da jeg var liten. Men ingen sa Zowie hjemme. I passene våre er far David Jones. Jeg er Duncan Jones, sa Duncan Jones i et intervju med VG i 2011.

BAKGRUNN: David Bowie er død - holdt kreftsykdommen skjult

Hun understreker at far og sønn stod hverandre svært nær på det tidspunktet hun og David Bowie gikk fra hverandre.

– Hva slags menneske ville det gjort meg til dersom jeg skulle brukt sønnen vår som et våpen i forbindelse med skilsmissen, fortsetter Angie Bowie, som mener at hennes valg utelukkende handlet om en form for godhet fra hennes side - at det ikke hadde noe med egoisme å gjøre.

«Skal du leve med oss, blir du ganske sprø du også» synger David Bowie i låten «Kooks», som han skrev 31. mai 1971, dagen etter at Duncan ble født. Fire år senere hadde Bowie jr. bare faren å forholde seg til.

– Veldig lei meg og trist over å si at det er sant. Jeg kommer til å være offline en stund. Kjærlighet til alle, skrev sønnen Duncan Jones om dødsfallet til faren på sin Twitter-konto.

Moren klarte aldri å ha et nært forhold til sønnen. Hun følte at livet ble tatt fra henne. Da hun kom hjem etter fødselen, stakk hun til Italia på ferie sammen med en bifil venninne.

– Sist jeg så ham var 13 eller 14 år gammel. Det var ikke en spesiell vanskelig alder for ham. Han var som de fleste andre barn på den alderen. Ja, jeg synes det er trist, det er sårende. Men når noe er så vanskelig som dette, velger jeg å legge det til side og lukke den døren, sier Angie Bowie i TV-programmet.

Angie Bowie som var med i kjendisutgaven av Big Brother i England forlot huset tidligere denne uken på grunn av sykdom. Men før det hadde hun fått tilbud om å forlate «Big Brother»-huset.

– Da jeg klarte å ta David død innover meg, ble jeg rett og slett syk, sier Angie Bowie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder