I STUDIO: Kygo går fra stort til større i sitt nye samarbeid. Foto: / Aftonbladet / Ibl Bildbyrå ,

Kygo + John Legend= sant

En av Norges heteste eksportvarer i disse dager, Kygo (24), har laget en låt med John Legend (36).

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Kygo, mindre kjent som Kyrre Gørvell-Dahl, har det siste året sluppet en rekke store låter, men alle har vært med relativt ukjente vokalister. På sin siste singel, «Here for you», hentet han imidlertid inn britiske Ella Henderson som vokalist - en låt som til tross for stor vokalist, fikk labert terningkast av VGs anmelder. Nå ser det ut til at han har hanket inn et enda større navn.

Instagram skriver 24-åringen at han tirsdag var i studio og spilte inn en låt med «All of Me»-sangeren John Legend - som tidligere denne uken kunne fortelle at han ventet barn med sin norskættede kone, Chrissy Teigen.

Så du denne? Parodierer Kygo med panfløytevideo

«Laget en syk låt med selveste John Legend i studio i går!! Gleder meg til dere får høre den», skriver han til bildet som viser de to bakfra.

Onsdag kveld retvitret også Legend Kygos tweet.

Så du denne? Dobbelt Billboard-triumf for Kygo

https://instagram.com/p/809rvEtbAd/

På halvannet år har 24-åringen fra Bergen gått fra å være en ukjent gutteromsartist, til å bli en av verdens heteste tropical house-artister.

VG på Ibiza: Kygo om suksessen: – Jeg har alltid vært en beskjeden gutt (krever innlogging)

Etter en rekke populære remikser, slapp Kygo sin første singel på stort selskap, «Firestone», i desember. Et knapt år senere er artistens merittliste lang. Låter som «Stole the Show», «Nothing Left» og «Firestone» har alle toppet VG-lista.

Sist fikk bergenseren mye oppmerksomhet fra både fans og medier da han covret Taylor Swift hos BBC Radio 1s «Live Lounge». Sammen med Ella Henderson sang de «Wildest Dreams».

Så du denne? Mette-Marit om Kygo: – Flott gutt

Kygo var ikke tilgjengelig for en kommentar onsdag kveld.Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder