STJERNEPAR: Shakira og Gerard Pique ble nylig foreldre til lille Milan. Her er det første babybildet. Bildet til vesntre er fra en tid tilbake. Foto: AP

Shakira og fotballkjæresten viste fram knøttet

Shakira (36) og kjæresten Gerard Pique (26) viser stolt fram sin knapt to uker gamle sønn.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
ShakiraShakira

Lille Milan, parets første barn, så dagens lys 22. januar. De to har ikke falt for fristelsen å selge de første babybildene til blader som garantert har kommet med tilbud.

I stedet sender de ut et bilde via UNICEF, som Shakira er goodwill-ambassadør for. Paret ønsker å rette fokus på vanskeligstilte barn verden over og oppfordrer til donasjoner for å kunne skaffe livreddende utstyr til trengende områder.

Sammen i to år

Bildet, som viser den nybakte fotballpappaen kysse på sin nyfødte, er også publisert på den colombianske sangstjernens Facebook-side.

«Møt vår baby-gutt Milan», skriver 36-åringen.

Man finner i tillegg bildet på 36-åringens hjemmeside , hvor hun også har lagt ut lettkledde bilder av seg selv høygravid.

Shakira og Barcelona-proffen har vært kjærester i om lag to år. De første ryktene om romansen mellom popstjernen og den 11 år yngre fotballspilleren startet å svirre like etter at Shakira i januar 2011 avsluttet det 10 år lange forholdet til den argentinske presidentsønnen Antonio de la Rua, som hun var forlovet med.

Sønnen kom til verden i Barcelona, hvor stjerneparet har sin faste base.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder