TALENTDOMMER: Britney Spears får millionlønn for jobben som dommer på «X Factor». Foto: AP

Britney Spears fortsatt umyndig: Deler telefon med kjæresten

Britney Spears' verger overvåker popstjernens aktivitet på mobil og Internett.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Britneys mobilbruk og internettbruk blir nøye overvåket. Dette er for hennes sikkerhet, sier en kilde til nettstedet RadarOnline.

Tidligere i høst ble det klart at Britney Spears fortsatt er umyndiggjort etter en ny evaluering av hennes mentale helse. Popstjernen ble umyndiggjort for fire og et halvt år siden, og det er faren Jamie Spears og Britneys forlovede Jason Trawick som er 30-åringens verger.

Les også: Britney og kjæresten med dampende sexscener

Ifølge RadarOnline bruker Spears og Trawick i praksis samme mobiltelefon. Noe av årsaken til det skal være at Trawick ønsker å ha kontroll på hvem som tar kontakt med popstjernen.

Grunnen til det skal være at besøksforbudet til Britneys tidligere manager Sam Lutfi har blitt opphevet, Spears far og forlovede frykter han vil forsøke å ta kontakt med henne.

Britney var selv bare 17 da hun slo gjennom med superhiten «baby One More Time» og karrieren skjøt rett til himmels. Hiten var starten på en eventyrlig karriere, som imidlertid fikk en stor knekk etter en voldsom kollaps i 2007.

De siste årene har popstjernen fått livet og karrieren tilbake på rett kjøl. Nå er popstjernen klar som dommer i talentprogrammet «X Factor», der hun håver inn en betydelig millionlønn.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder