Britneys siste skandaler

Artikkelen er over 12 år gammel

SNAUSKALLET: Slik så Britney Spears ut etter at hun tidligere i år fant det for godt å kvitte seg med alt håret. Dette skjedde i en periode der popstjernen var mye inn og ut av rehabilitering. Foto: AFP

JANUAR 2004: Ikledd olabukse og skyggelue blir hun viet til barndomsvennen Jason Alexander i Las Vegas. Det blir hurtig annullert.

SEPTEMBER 2004: Britney Spears sjokkgifter seg for annen gang, nå med Kevin Federline i et privat hjem nord for Los Angeles.

FEBRUAR 2006: Britney Spears blir tatt bilde av mens hun kjører bil med sin fem måneder gamle sønn på fanget.

NOVEMBER 2006: Britney ber om å bli skilt fra ektemannen Kevin Federline.

NOVEMBER 2006: Spears avbildet uten truse under en fuktig fest med sin nye svirevenninne, Paris Hilton.

JANUAR 2007: Kollapser da hun er vertinne for nyttårsfesten på nattklubben Pure. Blir i hast kjørt til nærmeste sykehus.

FEBRUAR 2007: Nye sjokkbilder av Britney. Snauer egenhendig av seg alt håret på hodet i en frisørsalong.

FEBRUAR 2007: Britney forteller barnevakten at hun bare skal en tur på apoteket, men ender opp på en vill fest som varte til dagen derpå.

FEBRUAR 2007: Familien frykter for Britney Spears' liv. Hun blir lagt inn til rehabilitering for tredje gang på under en uke.

SEPTEMBER 2007: Spears bulker en bil på en parkeringsplass og stikker av uten å ha gyldig førerkort.

SEPTEMBER 2007: En tidligere livvakt vitner i rettssaken om foreldreomsorgen. Han skal ha lagt frem et dokument som omhandler «nakenhet fra Ms. Spears, stoffmisbruk og sikkerheten til barna etter rehabilitering», ifølge hans advokat.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder