GRAMMY-DRONNINGER: Céline Dion og Beyoncé Knowles under Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: Mark Ralston, Robyn Beck AFP

Céline Dion gir Beyoncé tvillingtips: – Det blir hektisk

Dion har selv oppdratt tvillinger, og nå tilbyr hun råd til vordende tvillingmor Beyoncé.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det var under en veskelansering i Las Vegas E! News spurte den kanadiske sangeren (48) om hvilke tips hun ville gi Beyoncé Knowles (35).

– Det er en dobbel velsignelse. Jeg tror hun har full kontroll. Beyoncé vet hva hun gjør, sier Dion.

Fikk du med deg: Beyoncé er gravid med tvillinger

I starten av februar annonserte Beyoncé og ektemannen Jay Z at de venter tvillinger. Bildet som Beyoncé illustrerte nyheten med er så langt verdens mest likte bilde på Instagram med over 10,6 millioner likerklikk.

– Hun ser fantastisk ut. Hun får kvinner til å drømme. Hun har kontroll på ting og er så vakker, roser kanadieren.

Les også: Céline Dion mistet mannen – en uke etter var broren død

Hun avslutter med en direkte hilsen til Beyoncé:

– Jeg elsker deg, det vet du. Jeg ønsker henne alt godt! Det kommer til å bli hektisk hjemme, men hun er heldigvis så privilegert at hun kan få all den hjelpen hun måtte ønske for at hun skal kunne prestere. Men selvsagt kan ingen erstatte en mamma, og hun virker som en fantastisk mamma, fastslår Dion.

Flere tvillingtips: George Clooney om å skulle bli pappa til to

Beyoncé og Jay Z har datteren Blue Ivy på fem år og venter nå tre barn. tre har også Céline, som har 16-årige René -Charles Angélil i tillegg til tvillingsønnene Eddy og Nelson Angélil på seks år.

Les mer: Avslører sannheten bak Beyoncé-strofene som skapte utroskapsrykter

Dion mistet ektemannen René Angélil i januar i fjor, da han var 59 år gammel og hadde kjempet mot kreft lenge. En uke senere mistet hun også broren Daniel til kreft.

SØRGET: Céline Dion med tvillingene Nelson Angelil og Eddy Angelil, sønnen Rene-Charles Angelil og moren Therese Dion under en minnestund for Rene Angelil i Montreal i Canada i januar i fjor. Foto: Kate Hutchinson AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder