Tommy Tee om «The Voice»-flausen: - Veldig trist

Ingen av «The Voice»-dommerne snudde seg da Rebekka Mæland (28) sang. Heller ikke Tommy Tee (42), som rett og slett ikke kjente igjen venninnens stemme.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over seks år gammel

The Voice - hjemmesideOm Tommy Tee på WikipediaOm Rebekka Mæland på Wikipedia

Det er en tydelig beklemt Tommy Tee som møter Rebekka Mælands blikk etter at han har snudd seg sammen med de andre dommerne. Rebekka har nemlig rukket å synge «Ordinary People» helt ferdig, noe som betyr at hun ikke gikk videre i konkurransen.

- Jeg kjenner jo deg, Rebekka! Og jeg har hørt deg synge mange ganger før, sier en overrumplet Tommy på TV.

- Flaut

Tommy bekrefter overfor VG at han ble veldig lei seg, og at han etterpå angret på avgjørelsen.

DOMMER: Tommy Tee, musikkprodusent, rapper, radiovert og DJ. Foto: ROGER NEUMANN

- Det var flaut, men aller mest trist. Kjempetrist faktisk. Særlig når det er noen man kjenner. Det var utrolig surt at jeg ikke dro kjensel på Rebekka. Jeg hørte rett og slett ikke de samme kvalitetene i stemmen hennes som jeg har hørt tidligere - og senere.

Kan bli samarbeid

Tommy forklarer at han kjenner Rebekka godt, og han utelukker ikke at de kommer til å jobbe sammen i fremtiden.

- Det kan absolutt bli aktuelt. Vi har noen småplaner hver gang vi møtes, sier Tommy - og leggger til at den nevnte episoden ikke er den eneste gangen han har endt opp med et feil valg i «The Voice».

- Når det er sagt, så handler ikke programet om hvem vi dommerne kjenner eller ikke. Det som skjedde, viser nettopp det. For øvig gjenspeiler episoden den bransjen deltagerne søker seg inn i - musikkindustrien. Den er ikke rettferdig, mener stjerneprodusenten.

Rebekka: - Synd på Tommy

Rebekka forteller til VG at selv om hun ble skuffet, så følte hun aller mest medlidenhet med Tommy - som hun betrakter som en venn.

- Jeg syntes så synd på ham der og da, sier sangeren, som har holdt på med musikk i syv år - og som også har vært på Fillippinene sammen med Tommy.

I 2011 samarbeidet nemlig Rebekka med en av Tommy Tees artister - Son of Light - om veldedighetslåten «House of Heroes» til støtte for et barnehjem (se videoen på YouTube eller i bunnen av artikkelen).

- Man kan faktisk skimte Tommy i starten av videoen, sier en smilende Mæland.

Ikke bitter

Selv om de to ikke har hatt særlig kontakt etter «The Voice»-auditionen tidligere i år, bærer ikke Rebekka nag til Tommy.

- Vi snakket rett etter TV-innspillingen, og jeg fikk en klem. Han spiller noen av sangene mine på radioshowet sitt, så jeg håper han fortsatt er fan.

- Ekte TV

Rebekka er glad for at TV-seerne får se at det ikke er skuespill på TV.

- Jeg kunne jo ringt Tommy på forhånd og sagt at jeg er med, men det gjorde jeg ikke. Dette er ekte TV, og det blir tydelig for TV-seerne nå. Tommy var ikke grunnen til at jeg meldte meg på. Jeg kunne like gjerne endt opp med en av de andre dommerne som mentor.

JURYEN: Tommy Tee, Espen Lind, Lene Nystrøm og Sondre Lerche. Foto: ROGER NEUMANN


Rebekka ble spurt om å være med i «The Voice». Det samme ble hun i fjor, men da takket hun nei.

- Jeg sa først nei i år også, men da de ringte meg opp enda en gang, hadde jeg tenkt meg om. I mellomtiden hadde jeg fått vite at Tommy skulle sitte i juryen, og da tenkte jeg «Wow, det står det respekt av». Jeg fant ut at jeg ikke hadde noe å tape, sier Rebekka.

- Hvorfor har du vært motstander av «The Voice»?

- Hiphop, som er min musikk, skal være undergrunn, og man må jobbe hardt. Derfor har jeg styrt unna talentshow som dette før. Men alle som kjenner meg, vet at jeg har jobbet hardt, sier Arendals-kvinnen, som nå er bosatt i Kristiansand.

Selv om hun ikke gikk videre i sangkonkurransen, angrer ikke Rebekka på at hun ble med.

- Jeg er glad jeg sa ja. Det har ført til at jeg har blitt enda mer inspirert, forsikrer 28-åringen.

//www.youtube.com/embed/QdnkqVTUbcs

Les også

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. «The Voice»-Frida: - Har null konkurranseinstinkt

  2. The Voice-Pål frykter reaksjoner fra kristenmiljøet

  3. «The Voice»-Geirmund fikk trommeslagerdrømmen knust

  4. The Voice-mentorene må kjempe om Adrian Jørgensen (21): Espen Lind: - Jeg føler det er vi som er på audition

  5. «The Voice»-Lisa fikk hilsen fra will.I.am

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder