GLADNYHET: Britney Spears blir hjulpet ut på podiet under gårsdagens kunngjøring i Park Theatre i Las Vegas. Foto: Steve Marcus / AP

Britney med ny Las Vegas-maraton

Britney Spears (36) klarte ikke å holde seg borte fra Las Vegas særlig lenge.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Kun ti måneder etter at hun rundet av en fire år lang konsertrekke i spillebyen, kunngjør den amerikanske popstjernen at hun har sagt ja til en ny omgang.

«Britney: Domination» er tittelen på det nye showet i Park MGMs Park Theatre, som får premiere i februar neste år. Helt frem til utgangen av august skal Britney boltre seg på scenen.

les også

Britney Spears bekrefter forhold

Nyheten ble presentert i en direktesending på YouTube-kanalen til The Ellen Show. Britney viste seg på scenen, men uttalte seg ikke. Derimot ble en hitparade med hennes låter spilt.

Første gang Britney sa ja til å bli fast Las Vegas-underholder, var i 2013. Da inngikk hun en toårsavtale med totalt 50 konserter. Kontrakten ble imidlertid forlenget, og da hun gikk av scenen i desember 2017, hadde hun opptrådt nærmere 250 ganger på Planet Hollywood.

les også

Kevin vil ha mer penger av Britney

I løpet av de fire årene skal hun ha tjent over én milliard kroner.

Over seks millioner kroner i uken skal Britney ha tjent på å være Vegas-artist. Kanskje ikke så rart at det gir mersmak. Den siste tiden har hun også ligget i pengekrangel med eksmannen Kevin Federline (39), som krever mer i barnebidrag.

Hva hun får i honorar for den nye konsertavtalen, er ikke kjent.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FYRVERKERI: Britney på scenen under Billboard Music Awards nettopp i las Vegas i 2016. Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Da stjernen besøkte Norge i fjor sommer, fikk hun en svært lunken mottagelse av VGs anmelder:

«Showet hennes er et tradisjonelt hedonistisk helvete der de fleste løper rundt i undertøyet», skrev Tor Martin Bøe og ga en skarve ener på terningen. Britney fikk slakt også i Sverige og Danmark.

Fikk du med deg? Britney publiserte bilde av VGTVs Morten Hegseth

Popveteranen har på sine mer enn 25 år i rampelyset skapt overskrifter vel så ofte for sitt tidvis turbulente privatliv som for sine karrieremeritter. Uansett skandaler og nedturer – Britney tjener fortsatt fett. I fjor håvet hun inn over 471 millioner kroner.

Se torsdagens kunngjøring på YouTube:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder