15.000 skapte magi på VG-lista-show

Gjenopplev øyeblikkene fra VG-lista i Stavanger!

STAVANGER (VG) Én av åtte «siddiser» møtte opp i strålende solskinn under VG-lista-showet i oljebyen.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Etter en brakstart på VG-listas sommerturnéRådhusplassen i Oslo for to helger siden rullet den videre, og onsdag kveld var det Stavanger som skulle underholdes.

Der møtte hele 15.000 mennesker opp utenfor konserthuset for å lage en real folkefest. En rekke artister var på plass, deriblant Staysman & Lazz, Katastrofe, Astrid S, Jaa9 og OnklP og Eva & The Heartmaker.

Eventsjef i VG, Thomas Christiansen, er svært glad for at så mange tok turen til konserthuset i oljebyen onsdag kveld – og gleder seg nå til resten av sommerturneen.

– Det var en fantastisk opplevelse å være i Stavanger i dag. Sola skinte om kapp med Rogalendingene. Makan til entusiastisk publikum og vær, dette er det en ren glede å få oppleve. Vi takker publikum som var med på å lage den gigantiske folkefesten i Stavanger! At hele 15.000 velger å komme hit på årets beste sommerdag er utrolig hyggelig.

Se en rekke bilder fra folkefesten her!

Først ut var Staysman & Lazz. «En godt stekt pizza» ble godt mottatt av publikum, og festen kom godt i gang allerede ved første låt.

Har du lest? Slik tjener de millioner på festmusikk (krever innlogging)

Med festen godt i gang, så ble det bare enda bedre stemning når bergens-boybandet The Main Level entret scenen med «My Girl».

Etter det fulgte tidligere «The Voice»-deltager og Urørt-vinner Kristian Kristensen med låten «Lyset».

Etter å ha roet det hele ned, var det igjen på tide å ta frem partyhatten. Katastrofe dro til både «Pattaya» og hans siste singel «Hinanden Ikke» til full jubel og hopping fra publikum.

OMVR var neste mann ut, og han sang sin siste singel «Dawn After the Night».

Har du lest?

Tenåringsguttene Marcus & Martinus satte nærmest hylerekord blant ungjentene i det de gikk på scenen med låten «Plystrer på deg».

Deretter kom det som kan være Norges neste hiphop-komet, Stavangers egen Izabell, på scenen med låten «Kontroll» – som hun tidligere i år sang for VG.

Nico D hadde også tatt turen til Stavanger, og med i bagasjen var både «Han Smiler» og «Stormøye».

Eva & The Heartmaker sang en av de første låtene fra deres kommende album, «Give In».

Omer Bhatti var med og skapte god stemning under VG-listas sommerturné i fjor, og i år var intet unntak. Han danset seg inn på scenen med låten «Let Me Know», og folkehavet svingte seg med musikken og Bhatti.

Jaa9 og OnklP dro på med singelen sin «Alt på Stell» – og de hadde virkelig alt på stell under kveldens opptreden utenfor konserthuset i Stavanger.

Har du sett? Musikkvideopremiere: Jaa9 og OnklP – «Brugata Boogie»

Da Astrid S dukket opp på scenen på Rådhusplassen fikk hun hele folkehavet til å synge med for full hals, og hun gjentok forrige helgs suksess i Stavanger med låtene «Fourfive seconds» og «2AM».

Har du lest? Astrid S om suksessen: – Jeg glemmer ofte at jeg er 18 år(krever innlogging)

«Er dette årets sommerhit» var det mange som sa om Morgan Suleles «Bare Min», og ukens førsteplass på VG-lista vitner om at flere var enige. Stavanger sang hvert fall med for full hals da han rundet av kveldens konsert i Oljebyen.

Har du lest? Morgan Sulele: Fra VG-listeshow til VG-listetopp

Du må ikke tro at VG-lista-eventyret nå er over. Sommerturneen ruller videre ... Neste stopp: Bergen!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder