DEN GANG DA: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig giftet seg i Nøtterøy kirke for to år siden. Foto:Alf Øystein Støtvig,VG

Marion Ravn skilles

Marion Ravn (31) og Andreas Ygre Wiig (34) går fra hverandre etter to års ekteskap.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Da Marion Ravn og snowboardkjæresten Andreas Ygre Wiig giftet seg på Nøtterøy på førstnevntes 29-årsdag for trøye to år siden, var det ingen av dem som la skjul på at vielsen ble en rørende opplevelse.

I tirsdagsutgaven til Se og Hør melder ukebladet at ekteskapet mellom de to er over. Ravns manager, Cecilie Torp-Holte, bekrefter bruddet overfor Se og Hør.

– Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, sier hun.

Opptatt på hver sin kant

Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig ble kjærester i 2006, og flyttet sammen fire år senere. De forlovet seg i 2012. Da bryllupet ble gjennomført på Nøtterøy året etter, stilte Rein Alexander (43) som sanger under vielsen – mens Åge Sten «Glam» Nilsen (45) underholdt på festen etterpå.
Les også: Marion Ravn: Jeg anbefaler alle å gifte seg!
Paret har aldri lagt skjul på at hektiske timeplaner har preget hverdagen deres. I 2011, da Ravn var travelt opptatt som «Idol»-dommer, fikk kjæresten mindre tid sammen med henne.
– Men vi lider virkelig ikke av det. Det viktigste er at hun får gjøre det hun elsker, sa Ygre Wiig til VG den gangen.

Prøvde å være mer spontane

I 2013, like etter bryllupet, fortalte Ravn til VG at hvetebrødsdagene hadde tatt slutt etter snaue ti dager – men at hun og ektemannen var blitt flinkere til å reise på spontane turer sammen.
– Man venner seg til alt, også det å ikke se kjæresten sin så ofte. Men egentlig synes jeg det er bedre det enn å ha en som sitter hjemme og venter på meg hele tiden, sa hun.
Så du denne? Marion Ravn fikk turnere med Lionel Richie

Artisten hadde mye på programmet dette året, da hun både ga ut ny plate og dukket opp på skjermen som en av deltagerne i «Hver gang vi møtes». Dette ble en følelsesladet opplevelse for artisten, som blant annet snakket ut om tiden etter at hun og M2M-makker Marit Larsen (32) gikk hvert til sitt.
– Det var utrolig tøft. Jeg opplevde at folk kastet ting etter meg og ropte etter meg da jeg var ute på byen, fortalte hun til VG.
Les også: Her bryter Marion sammen i tårer over M2M-dagboken

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder