BEKYMRET: Sir Cliff Richard frykter for Miley Cyrus' karriere dersom ikke et støtteapparat trår til for å hjelpe den skandaliserte stjernen. Foto: Scanpix

Sir Cliff advarer Miley Cyrus

Artistlegenden Sir Cliff Richard er bekymret over ungdomsidolet Miley Cyrus utallige eskapader i offentligheten.

Artikkelen er over seks år gammel

Den siste halvskandalen som tyveåringen var involvert i er da hun fyrte opp en joint på scenen under MTV European Music Awards i Amsterdam sist helg.

- Hun har vært en barnestjerne. Jeg har en søster som har barn og å få disse gjennom tenårene kan være temmelig tøft. Jeg håper bare at hun vokser det av seg, sier 73 år gamle Sir Cliff Richard i et intervju med Sky News.

Richard håper at Miley Cyrus' oppførsel de siste månedene ikke vil «hjemsøke» henne på et senere tidspunkt.

- Jeg vet ikke om hun gjør det rette. Vil hun vokse frem til å bli en moden stjerne, eller vil det bli kastet tilbake på henne? spør Sir Cliff Richard retorisk i intervjuet.

Selv ga han ut sin første plate allerede i 1959 og påpeker med rette at det har skjedd endel i platebransjen siden den gang.

RØYKSJUK: Her fyrer Miley Cyrus opp en joint under MTV-gallaen i Amsterdam sist helg. Foto: Pa Photos


- Plateindustrien har endret seg drastisk og det ødelegger unge artister. De har ikke det samme støtteapparatet som vi hadde. Bransjen kan være veldig destruktiv. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt slik, eller hvorfor jeg selv har vært heldig nok til å unngå det, men jeg føler at familien kan bidra til å holde beina dine på jorda. Jeg tenker seg stadig på min far, sier Sir Cliff Richard til Sky News.

Intervjuet med Sir Cliff Richard er gjort i forbindelse med utgivelsen av hans album nummer 100 (!), «The Fabulous Rock'n Roll Songbook» som inneholder coverversjoner av låter fra blant andre Buddy Holly, Elvis Presley og Little Richard.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder