OVERVELDET: Miranda Lambert på podiet i Las Vegas i natt - etter at hun fikk prisen høytidelig overrakt av Keith Urban. Foto: AP

Country-dronning brast i gråt

Miranda Lambert (29) klarte ikke å holde tårene tilbake under nattens Country Music Awards i Las Vegas.

Country Music Awards - hjemmeside

Sangeren ble nemlig ropt opp på podiet hele tre ganger.

Det var da country-collega Keith Urban (45) delte ut prisen til Lambert for årets beste kvinnelige artist at følelsene tok overhånd. Dette til tross for at det er fjerde året på rad at hun vinner nettopp denne hederen.

BREDT SMIL: Miranda Lambert med alle tre prisene. Foto: AP

Trodde Underwood skulle vinne

Urban knelte foran Lambert med trofeet, og tårene rant nedover kinnene på 29-åringen når hun skulle takke for prisen. Lambert knuste andre sterke konkurrenter som Martina McBride, Kacey Musgraves, Taylor Swift og Carrie Underwood i kampen om det prestisjetunge trofeet.

- Jeg var bombesikker på at Carrie skulle vinne i år - og hun hadde fortjente det! sa Lambert før hun flommet over ifølge Tasteofcountry.com .

Miranda Lambert vant i tillegg trofeene for årets låt og årets single med balladen «Over You» og ble med det nattens dronning i MGM Grand Garden Arena, hvor prisdrysset fant sted.

- Det blir ikke bedre enn dette - som låtskriver - å få sangen og teksten sin anerkjent. Jeg er så takknelig for at jeg tilhører country-sjangeren. Hver gang noen blir nominert, så gleder jeg meg, fordi jeg elsker alle så utrolig høyt, sprudlet Lambert ifølge WENN.com .

Lambert kom til festen med ektemannen og countrystjernen Blake Shelton (37).

De to har skrevet låten «Over You» sammen, og de klemte hverandre kjærlig oppe på podiet foran helei fellesskap.

Se hele vinnerlisten på CMAs nettside

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder