NYTT PAR? Amerikanske Selena Gomez (24) og kanadiske Abel Makkonen Tesfaye (26) har noe på gang. Gomez la på mandag ut en video av Tesfaye på hennes Instagram-profil. Foto: Jordan Strauss / Dan Steinberg AP

Selena Gomez slettet romanse-hint på Instagram

For første gang siden ryktene om romansen mellom Selena Gomez og The Weeknd begynte å svirre, gir de hint om det offentlig.

  • Kristian Aaser

Artikkelen er over tre år gammel

Rett før helgen ble popstjernen Selena Gomez og Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd, observert gående hånd i hånd i Firenze i Italia. Paret dro på museet Galleria dell’Accademia og ble sett kyssende mens de var på date på en restaurant.

På mandag delte hun en video på Instagram som viser fram hennes nye flamme. Videoen, som er i svart-hvitt, viser Tesfaye sittende i en elvebåt. Den ble senere slettet fra Instagram-profilen hennes.

Dette er den første bekreftelsen fra paret om at de har noe på gang. Det er People som melder om saken

Ryktene om romansen har svirret lenge. Bilder av de to artistene som både kysser og holder hender utenfor en restaurant i Los Angeles, har skutt fart på romanseryktene.

Les mer: The Weeknd møtte ekskjæresten på Victoria's Secret-catwalken

Singel i november

Bare to måneder etter at The Weeknds forhold til undertøysmodellen Bella Hadid (20) tok slutt, startet ryktene om romansen.

Romansen møter motstand i visse deler av Hollywood-verdenen. Ekskjæresten til Gomez, Justin Bieber, har vært svært lunken, og snakket negativt om musikken til The Weeknd.

Bella Hadid har heller ikke tatt godt imot nyheten, skriver People.

Sett denne? Bjørn Atle remikser for Selena Gomez

Et øyenvitne som overværte daten deres i Los Angeles tidligere i januar fortalte E! at de to satt på et bord atskilt fra restaurantens øvrige gjester, og at besøket varte i omkring tre timer.

– De klemte og kysset mens hans sjåfør sto og ventet. De var veldig hengivne. Selena var «all over» ham. Hun så utrolig glad og forelsket ut, sier øyenvitnet.

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Selena Gomez og The Weeknd kysset og holdt hender på date

  2. Selena Gomez og The Weeknd viste sin kjærlighet på Met-gallaen

  3. Selena Gomez om kjæresten The Weeknd: – Han er min bestevenn

  4. Nå viser Selena Gomez hvor forelsket hun er

  5. Gomez' instagram hacket: Publiserte nakenbilder av Justin Bieber

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder