POPULÆR: Atle er den største favoritten i «X Factor». Her er han fra kveldens finalesending. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Single «X Factor»-Atle: - Fint med hylende jenter

(VG Nett) Atle Pettersen håper å gå helt til topps i «X Factor» og setter pris på hver eneste hylende jente som hjelper ham på veien.

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ni år gammel

- Det var helt utrolig morsomt å stå på scenen i kveld. Den stemningen publikum skapte. Det var helt utrolig, sier Atle Pettersen til VG Nett etter at første del av finalen i «X Factor» var unnagjort.

20-åringen fra Skien har seilt opp som den store favoritten i konkurransen, og særlig har han blitt populær hos jentene.

- Ja, det er noen jenter som hyler, og det er veldig fint. Det er øredøvende og fantastisk, sier Pettersen.

VGTV: Se «X Factor»-Atle bli rørt av hilsenen han ikke fikk på TV

Singel

Men selv om han er svært populær hos jentene, er 20-åringen fortsatt singel.

- Kanskje du finner deg en hylende jente?

- Kanskje. Det er veldig fint med de som heier, sier X Factor-finalisten og ler.

Karlsen tvilsom

Han fremførte «Crazy, crazy night» i kveld, og alle dommerne var enige om at det var en fantastisk opptreden. Alle unntatt Jan Fredrik Karlsen. For selv om juryformannen mente det var en god opptreden, var han usikker på låtvalget.

- Det må han få mene. Jeg er ikke enig, men han må si det han føler for. Jeg bare håper jeg får en mulighet til å fortsette i morgen, sier Pettersen.

Les også: X Factor-finalistene: - Vi er alle vinnere

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GAMBLET: Hans Bollandsås fikk beskjed om at han hadde gjort et dristig låtvalg. Det syntes han selv også, men var fornløyd med kveldens løp. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Fornøyde

Skal han få til det, må han slå ut enten Hans Bollandsås eller Annsofi Pettersen. Begge de to medfinalistene var fornøyd med egne opptredener.

- Jeg ble litt satt ut et lite sekund, men det var artig å stå på scenen. Men jeg har ikke tenkt noe på egne vinnersjanser. Enten går jeg videre i morgen, ellers så reiser jeg hjem på juleferie, men det er klart man har lyst til å vinne, sier Bollandsås til VG Nett.

- Det var helt sykt. Det var så fantastisk å stå på scenen og jeg er veldig fornøyd med egen innsats. Nå vil jeg bare komme videre i morgen, sier Annsofi Pettersen.

Paul Potts møtte VG Nett, her er hans tips til «X Factor»-finalistene.

Slik var første finalesending:

YNGST: Annsofi Pettersen fikk skryt for fremførelsen sin, og Marion Ravn mente hun så helt fantastisk ut. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Annsofi

Finalens yngste, Annsofi Pettersen (16), var førstemann på scenen i den første finalesendingen. Hun fremførte «When I'm Alone» av Lissie.

- Du ser fantastisk ut i kveld, og jeg vil gratulere deg med å komme til finalen. Jeg synes at du sang bedre forrige fredag, og at du kler de eldre låtene bedre. Men opptredenen var veldig fin, sa Marion Ravn etter fremførelsen

- Jeg likte sangen din veldig godt, og det blir veldig bra på refrenget. Du står på scenen som om du ikke var 16, men 21 kanskje, sa Klaus Sonstad.

- Jeg føler at du har fått en kjempefin selvtillit og det er en fryd å se og høre deg i kveld, sa Elisabeth Andreassen.

- Det du gjorde på scenen i dag viser at du klarer å ha utvikling. Du gjorde at du definitivt fortjener å stå på scenen, sa mentor Jan Fredrik Karlsen.

Hans

Hans Bollandsås var andremann på scenen. Han hadde valgt en virkelig bluegrass-låt i Soggy Bottom Boys' «Man of Constant Sorrow». En låt han på forhånd fortalte han hadde gledet seg til å fremføre, og etter å ha stått på scenen var dommerne litt uenige i hva de mente om låtvalget.

- I kveld tar du et ganske dristig låtvalg. Jeg synes at du gjør det bra, som vanlig, men jeg er litt i stuss over låtvalget, sa Sonstad og fikk medhold fra Karlsen.
De kvinnelige dommerne Ravn og Andreassen var klar på at det var en god opplevelse å se Bollandsås på scenen.

- Og jeg håper folk stemmer, for jeg har så lyst til å høre deg synge «Moments» i morgen, sa Ravn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

STOR STEMNING: Elisabeth Andreassen var med på å dra opp stemningen på «X Factor»-finalen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Atle

Sistemann ut i kveldens finalesending var Atle Pettersen. Metal-vokalisten fremførte Kiss-klassikeren «Crazy, crazy nights».

- Du synger fantastisk. Jeg har egentlig aldri tvilt på deg. Du er sterkere enn pyroen, sa Andreassen.

- Dette var finger lickin' good, mente Sonstad

- Jeg synes du leverer men det var ikke helt riktig sangvalg, mente Karlsen, men det var ikke noen av de andre dommerne enige i.

- Du fortjener en plass i finalen og hadde ikke jeg vært dommer hadde jeg vært i sofaen hjemme og stemt og stemt, sa mentor Ravn.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder