KJÆRLIGHETEN OVER: Popstjerneparet Cheryl Ann Tweedy og Liam Payne sier tak og farvel som gode venner. Foto: David Fisher/REX/Shutterstock / David Fisher/REX/Shutterstock

Slutt for Cheryl (35) og One Direction-stjerne

Den britiske popartisten og ektemannen Liam Payne går hver til sitt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Cheryl Ann Tweedy, tidligere kjent under etternavnene Cole og Fernandez-Versini, la ut følgende melding på Twitter like før midnatt søndag kveld:

Nesten samtidig la Payne ut denne meldingen:

Nyheten kommer knapt ett døgn etter at Cheryl feiret 35-årsdagen sin. Hun har en sønn med den ti år yngre nå eks-kjæresten.

Møttes tidlig

Cheryl er kjent fra jentegruppen Girls Aloud, som soloartist og av-og-på-dommer i «X Factor». Men hun har vel så mye figurert i pressen i forbindelse med sine kjærlighetsaffærer, som for sine meritter i karrieren.

les også

Kanadisk rapper skutt og drept - Drake i sorg

Payne har i likhet med flere av boyband-kollegene gått solo etter at One Direction for to år siden kunngjorde at de trengte en poppause.

Liam og Cheryl møttes første gang for ti år siden, da han var bare 14 og forsøkte seg på audition i «X Factor». Hun var dommer også den gangen. Men Liam hadde ikke hellet med seg. I 2010, derimot, meldte Liam seg igjen på audition. Resultatet var at One Direction ble dannet – også da med Cheryl ved jurybordet.

les også

Slik så det ut etter Eminem-konserten i Oslo

Paret sto frem som kjærester i 2016, og i mars i fjor ble de foreldre. Liam har aldri vært gift, men Cheryl har to turbulente ekteskap bak seg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder