VIL IKKE DELE: Katy Perry ville ikke dele kjæresten Orlando Bloom med andre. Her er de avbildet under en galla i Monte Carlo i september i år. Foto: ERIC GAILLARD / X00102

Katy kuppet kjæreste-date

Spøkefull sjalusi var en av årsakene til at Katy Perry betalte 425.000 kroner for en date med sin egen kjæreste, Orlando Bloom, under en veldedighetsauksjon i helgen.

Det skriver nettstedet Canoe.com.

Bakgrunnen var en veldedighetskonsert - der Perry selv opptrådte - til inntekt for brannofrene som mistet alt de eide og hadde under de katastrofale brannene i California sist måned.

Bloom og Perry har hatt et av og på-forhold i flere år, men Bloom bekreftet i et intervju med The Times tidligere i år at de har funnet sammen igjen.

BETALTE DYRT: Katy Perry tok på seg spanderbuksene under en veldedighetskonsert i helgen. Her er hun avbildet ved en annen anledning, under iHeart Radio Awards i fjor. Foto: MARIO ANZUONI / X90045

les også

Katy Perry snakker ut om ekskjæresten Blooms nakenbilder

les også

Katy Perry: – Jeg gjorde mye mer enn å kysse en jente

I utgangspunktet ble det auksjonert bort en motorsykkeltur og lunch med Orlando Bloom, og Katy Perry inntok rollen som pågående auksjonarius.

– Dette betyr at når du sitter på motorsykkelen med han, kan du holde han på en måte som jeg ikke er helt fornøyd med! Du holder på brystmusklene hans, på sixpack’en... Det er fantastisk, fortalte hun oppspilt til publikum under One Love-konserten i Malibu.

Her viser Katy Perry en annen side av sitt romantiske jeg!:

les også

Orlando Bloom på naken-padling tar av i sosiale medier

– Der kan holde på han i 45 minutter, og så kan du stirre inn i han brune øyne, var salgsplakaten til Perry.

Men da det kom inn et bud på 20.000 dollar fra en kvinne ved navn Laura, skiftet åpenbart humøret fra selger til sjalu kjæreste.

– Beklager, Laura. Jeg kjøper den for 50.000 dollar!

Hvilket altså blir rundt regnet 420.000 norske kroner for en date med sin egen kjæreste!

Ikke alt Katy Perry gjør faller i god jord...:

På den mer alvorlige siden fortalte Katy Perry at hun ikke hadde nølt med å stille opp for denne saken. Hennes keyboardist, Ty Bailie, var en av flere tusen som mistet sine hjem i brannene.

- Jeg er her for han - og for alle andre som har blitt berørt av disse forferdelige hendelsene, sa Perry.

Andre stjerner som opptrådte på veldedighetskonserten var blant annet Robin Thicke, Alanis Morissette, Rita Ora og Gwen Stefani.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder