AVLYSER PÅ GRUNN AV VIRUS: Melodi Grand Prix-vinner Agnete Johnsen. Foto: INGELØW ELISE KOPPERUD

Grand Prix-vinner Agnete Johnsen slått ut av sykdom

På grunn av en virusinfeksjon avlyser artisten alle arrangementer denne uken.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Facebook skriver Agnete Johnsen (21) at hun har kjempet mot en virusinfeksjon i noen uker nå, og at denne ikke vil slippe taket i henne.

Les også: Trosset sykdom – måtte avlyse «Skavlan»

«Sykdommen er smittet til flere av mine venner, mennesker jeg jobber med, og deres venner og familie, alle har fått det samme som jeg har. Jeg blir ikke raskt nok frisk til å kunne gjøre det jeg ønsker å gjøre», skriver artisten.

Videre skriver hun at det betyr at hun avlyser alle denne ukens arrangementer. Hun er lei seg for at hun ikke får møtt de som skulle dit, men må prioritere å bli frisk før semifinalen i Eurovision Song Contest i Stockholm 12. mai.

Fikk du med deg? Kjendisparet vil ikke vise frem babyen

På lørdag avlyste hun en opptreden i Amsterdam. Etter dette har hennes team bestemt at det er best å ta tiden til hjelp så alle blir ordentlig friske.

Dermed utgår tre planlagte Eurovision-arrangementer for Johnsen denne uken; i Tel Aviv, București og London.

Legen hennes anbefaler at Agnete og teamet hennes ikke reiser ut av landet, både med tanke på deres egen helse og fordi de er smittefarlige for andre, skriver hun.

– Vi fikk beskjed på søndag av legen at vi ikke bør reise ut av landet med den influensaen som herjer nå, sier Johnsens manager Espen Nystad.

– Ingenting veldig alvorlig, men alle vi har vært sammen med i det siste har blitt syke, så vi er kjipe smittebærere. Best å holde seg i ro.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder