SHOW-DAME: I 2013 opptrådte Rihanna på Telenor Arena, og 2. juli i år er hun tilbake med nytt album på samme scene. Foto: Trond Solberg , VG

Billboard: Rihannas album kommer denne uka

Fansen kan forvente at albumet «Anti» slippes innen fredag denne uken, ifølge det anerkjente musikkmagasinet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Etter en hemmelighetsfull start på 2016, la Rihanna ut et bilde av seg selv med Dolce & Gabbana-hodetelefoner på Twitter mandag. Teksten «listening to ANTI» avslørte at hennes nye album er like rundt hjørnet, og nå mener både Billboard og The Sun å ha gode kilder på at fredag er dagen.

Albumet, som huser hennes nyeste hiter «American Oxygen» og «Bitch Better Have My Money» - sistnevnte med en noe brutal musikkvideo, er verdensstjernens første siden «Unapologetic» i 2012. Oppholdet på fire år er det lengste Rihanna har hatt i sin snart åtte album lange karriere.

Husker du? VG fulgte Rihanna på turné!

Allerede i mai 2015 ble det meldt om at «Anti» ville slippes i løpet av sommeren, og siden den gang har det vært snakk om et albumslipp i september, november og desember. Ifølge Billboard skyldes den stadige utsettelsen 27-åringens samarbeid med Samsung, der hun har sluppet syv promoteringsvideoer på en app. Nå har imidlertid promoteringen stoppet opp.

Slapp singel onsdag

Onsdag ble singelen «Work» feat. Drake sluppet på iTunes og Tidal. Det kunne Universal Music Norge melde om i en pressemelding, like før artisten selv publiserte nyheten på Twitter.

LES OGSÅ: Dristig Rihanna sensurert av Instagram

Ifølge Billboard ble Rihanna og Drake sett i New York under innspillingen av en musikkvideo. Singelen har ennå ikke kommet på Spotify.

Kommer til Norge

Sammen med The Weeknd kommer Rihanna til Norge for å lage show med både gammel og ny musikk. Når «FourFiveSeconds»-sangeren går på scenen på Telenor Arena 2. juli, føyer opptredenen seg inn i lang rekke med norgesvisitter gjennom årene.

Hitmaskinen har tidligere opptrådt på Nobelkonserten, og hun fremførte også en sang da hun gjestet «Skavlan» i 2009. I 2011 holdt hun konsert i Oslo Spektrum, og året etter spilte hun opp for både folk i hovedstaden, og på Koengen i Bergen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder