POPULÆRE: Chirag og Magdi er allerede på god vei til å selge nærmere 100.000 billetter til Spektrum-konsertene sine i 2021. Foto: Mattis Sandblad

Karpe-salget skyter fart

Tre av fire billettkategorier til de ti Karpe-konsertene i Oslo Spektrum om halvannet år er nå for lengst utsolgt. Kun sitteplasser gjenstår.

Det tok bare en time etter at billettene ble lagt ut før halvparten av billettene til de ti konsertene var borte, inkludert ståplassene.

Det er potensielt et publikum på til sammen 100.000 som får oppleve konsertene med Chirag og Magdi, som har lovt et helt ekstraordinært show når de blir residerende artister i Oslos storstue i en hel måned høsten 2021.

les også

Karpe med 10 konserter i Spektrum: – Vi liker å utfordre oss selv

– Det er veldig gøy å se at tre av fire billettkategorier allerede er utsolgt, som inkluderer alle ståplassene – disse gikk først. Men det er fortsatt fine muligheter for sitteplasser på flere av showene, og publikum vil få en god opplevelse på disse setene også, sier Karpes manager, Silje Larsen Borgan til VG.

les også

Halvparten av Karpe-billettene utsolgt på én time

Hverken hun eller Ticketmaster ønsker å gå ut med nøyaktig antall solgte billetter, men det er tidligere opplyst at det vil selges anslagsvis 10.000 billetter pr. kveld, noe som ender i et publikumsantall på 100.000, dersom også sitteplassene blir utsolgt.

Det er «Dodi & Diana»-kategorien som er Spektrums sitteplasser, og der du fremdeles kan få billetter til enkelte av konsertene.

les også

Karpe ut mot Suzanne Aabel: Oppfordrer til Eurovision-boikott

Fansen må altså vente gjennom hele 2020 og litt av 2021 før de får oppleve duoen live, for det blir ingen konserter før Spektrum, annet enn fem intimkonserter i Skien i oktober neste år.

Karpe har solgt ut Oslo Spektrum flere ganger tidligere. I et VG-intervju da nyheten om konsertene neste høst ble gjort kjent, snakket Karpe om trangen til stadig å fornye seg.

les også

Isah (19) sa opp jobben da telefonen fra Karpe-leiren kom

– Vi kjeder oss fort. Vi liker å utfordre oss selv i stedet for å gjenta det vi har gjort før. Det skal kile litt i magen, forklarte Magdi.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder