ÉN FOR MYE: Mannen til venstre i bildet er den ukrainske TV-reporteren Vitalii Sediuk, som forsøkte å stjele sin del av glansen da Jennifer Lopez og Pitbull skulle hylle Grammy-vinner Adele. Foto: GETTY

Han stormet Grammy-scenen - kastet i fengsel

Jennifer Lopez og Pitbull ropte prisvinner Adele opp på scenen og fikk besøk av en uønsket gjest.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det ble i noen intense sekunder full forvirring på musikkgallaen i Los Angeles natt til mandag da en ukjent dresskledd mann plutselig skred opp på podiet samtidig som Adele.

Mens Adele var i gledesrus over Grammy-statuetten, var Jennifer Lopez den som først skjønte at de var én person for mye på podiet.

Lopez reagerte

Prisutdeler Pitbull overrekker trofeet til Adele, mens Lopez kaster et spørrende blikk på den uventede gjesten som kom inn fra sidelinjen.

STOLT VINNER: Adele. Foto: GETTY

Lopez og mannen, som i ettertid har vist seg å være en ukrainsk TV-reporter med sans for elleville sprell, veksler et blikk før Lopez raskt dytter ham bort. Han rekker imidlertid å si gratulerer til Adele før han blir vist bort.

Lopez snur seg enda en gang etter mannen når han haster ut av scenebildet.

Pågrepet

Vitalii Sediuk, som han heter, ble pågrepet etter hendelsen og måtte tilbringe natten i fengsel, skriver nyhetsbyrået bladet Hollywood Reporter .

- Jeg er ikke en gal fyr - jeg tenker bare annerledes, forklarer 24-åringen til bladet.

Kuppet stol

Han forklarer videre hvordan han snek seg inn uten billett og fant et ledig sete blant A-kjendiser i salen.

- Jeg tror setet tilhørte Adam Levine, for han satt på gulvet, sier den eplekjekke reporteren og sikter til vokalisten i bandet Maroon 5.

24-åringen hadde angivelig ikke planlagt å storme scenen, men da hans favorittartist Adele ble ropt opp, falt han for fristelsen.

Flere stunt

Det er ikke første gang Sediuk provoserer med kjendisstunt. I fjor forsøkte han å kysse Will Smith på filmpremieren til «Men in Black II» i Moskva - noe Smith reagerte på med å klappe til mannen.

I 2011 ga Sediuk seg ut for å være Madonna-fan på en rød løper-tilstelning, og ga henne en bukett blomster han visste hun var allergisk mot.

KOM TETT PÅ: TV-reporteren (t.v.) kom nært på stjernene før han ble vist bort fra scenen. Foto: GETTY

LES OGSÅ: Disse vant priser Grammy-priser

SE BILDER fra stjernegallaen

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder