LÅTSKRIVER: Ina Wroldsen (26, t.v) har skrevet låter for en rekke internasjonale artister. Nå bidrar hun på den nyeste platen til Britney Spears. Foto: AP/Privat

Norske Ina (26) med Britney-samarbeid

(VG Nett) Sandefjord-jenta Ina Wroldsen (26) har skrevet låten «He About To Lose Me» på Britney Spears kommende album, «Femme Fatale».

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Jeg hadde definitivt ikke Britney i tankene da jeg skrev sangen, forteller Ina Wroldsen til nettstedet 730.no.

Britney Spears har allerede sluppet singlene «Hold It Against Me» og «Till The World Ends» fra sitt kommende album, som kommer ut i slutten av mars. Wroldsens låt blir etter planen å finne på deluxe-utgaven av «Femme Fatale».

Les også: Solid opptur for Britney

- Allerede i fjor sommer fikk jeg høre at Britney likte låten og at hun vurderte å bruke den på albumet, og jeg må innrømme at det sliter på nervene å gå og vente på at noe slikt blir bekreftet. Jeg er nervøs ennå, forteller Wroldsen til 730.no.

26-åringen fra Sandefjord pendler mellom Oslo, London, Stockholm, New York og Los Angeles. Hun har tidligere skrevet låter for blant annet Pixie Lott, Pussycat Dolls, Leona Lewis og Tone Damli Aaberge.

Wroldsen skrev også låten «Impossible» for Shontelle fra Barbados, som solgte til platina i USA - etter at over én million kjøpte låten.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder