Utrolige Lene Marlin

(VG Nett) - Utrulig. Æ e utrulig glad, jublet Lene Marlin i Oslo Spektrum lørdag kveld. Tromsøjenta gjorde storeslem på årets hitAwards, og stakk av med halvparten av prisene.

Marlin ble møtt med stående trampeklapp, også fra en synlig rørt Lene Nystrøm.

- Det blir en vannvittig fest i kveld, jublet hun. Hele fire av åtte priser ble det på Marlin: Årets artist, årets kvinnelige artist, årets kvinnelige norske artist og årets hit for «Unforgivable Sinner».

Norges største popdiva, Lene Nystrøm, ropte opp en mulig etterkommer, da hun annonserte at Lene Marlin vant Hit-Awards-pris for beste norske kvinnelige artist. Med sine to kjempehits «Unforgivable Sinner» og «Sitting Down Here» er hun den kvinnelige norske artisten som er spilt mest på radio det siste året.

- Det var bra at hun vant, og det er fint med enda en Lene på banen, sa Lene Nystrøm.

Kjær

At den lille jenta fra nord er en kjær artist blant folket ble tydelig understreket da hun også vant prisen for årets låt. I konkurransen med Britney Spears, Backstreet Boys, Mariah Carey og Shania Twain, stemte tusenvis av nordmenn henne frem til seier med låta «Unforgivable Sinner».

- Jeg gleme å takke familien sist gang jeg var opp på podiet, så det var bra at jeg fikk komme opp på podiet engang til, sa en rørt Lene Marlin.

Uendelig prisdryss

Men prisdrysset stoppet ikke for Lene Marlin der. Hun tok også med seg prisen for årets internasjonale kvinnlige artist, noe som gjorde 19-åringen nesten stum. Etter trampeklapp og rungende rop fra salen hostet hun frem.

- Nu blei æ sinnsynkt mållaus...Tusen takk, gliste Lene.

Men festen var såvidt begynt for Lene Marlin. Mens showet pågikk i Oslo Spektrum stemte innringerne henne fram til å blir årets artist.

Stor fest

Tromsøjenta måtte entre podiet for fjerde gang:

- Tusen tusen takk. Jeg bare si en ting: Etter å ha vunnet fire priser i kveld kan jeg var si at det kommer til å bli en vanvittig fest i kveld.

På sin vei til internasjonal stjernestatus, fikk Marlin med seg et råd fra superstjernen Mel C i Spice Girls:

- Keep happy, sa Mel C, som også opptrådde med to sanger fra sin ferske soloplate under showet.

Glad van Eijk

En overrasket og lykkelig Stig Van Eijk mottok prisen for beste norske mannlige artist.

- Jeg var veldig overrasket over å få prisen, men jeg er selvfølgelig kjempeglad sa Van Eijk til NTB i en pause i showet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder