SNART TOBARNSFAR: Robbie Williams og kona Ayda Field lar hele verden følge fødselen av deres andre barn. Foto:Mattis Sandblad,VG

Robbie Williams twitrer konas fødsel

De som vil kan nå følge Robbie Williams barn ankomme verden på Twitter.

  • Felicia Alvsing

Popstjernen danser og synger rundt sin kone, mens han venter på at parets andre barn skal komme ut. Hvis du vil, kan du følge det på Twitter.

Det hele begynte for elleve timer siden med et bilde av hans kones Ayda Fields føtter i høye hæler, og med teksten «Når Ayda skal føde gjør hun det ordentlig ; )»

Siden har det blitt ni tweets, både bilder og videoer, hvor hans kone går fra å danse til Iggy Azaleas «Fancy», til å ha det vondt mens Williams synger til sin egne låt «Candy», til hun ligger og presser i sykehussengen.

I den siste videoen, som ble lagt ut rett før klokken 22.30 mandag kveld, ser det ut til at barnet endelig er på vei ut, og Williams velger å synge «Let it Go» fra filmen «Frozen», før hans kone ber ham om å slutte å synge den aktuelle sangen.

Williams og Field har vært sammen simen 2007, og de giftet seg i Los Angeles i 2010.

– Folk legger merke til at jeg er roligere, og det er hennes fortjeneste. Det er en stor forskjell på den personen jeg var og den jeg er med henne, sa Williams til VG, da vi møtte ham i forbindelse med en Skavlan-opptreden i 2009.

Parets første barn, datteren Theodora Rose, ble født september 2012.

Williams gjestet Skavlan en drøy måned etter at Teddy Rose ble født, og der fortalte urokråka at han var redd for bli en dårlig pappa.

– Jeg hadde vært egoistisk, alle hadde gjort alt for meg. Jeg var redd for å bli en dårlig far. Og når hun kom til verden, så var det som var helt fantastisk, at du ville ta bleieskiftene om natten, og du ville få henne til å rape. Det er et mirakel, sier Williams.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder