NAKEN NOK EN GANG: Justin Bieber stiller opp naken nok en gang på forsiden av et amerikansk magasin. Dette bildet er fra Chateau Neuf i fjor like før han gikk av scenen. Foto: Heiko Junge , NTB scanpix

Justin Bieber kaster klærne igjen

Justin Bieber overlater bare litt til fantasien når han poserer nesten naken på forsiden av det amerikanske magasinet «Clash».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Magasinet postet selv en faksimile på Instagram onsdag – og Huffington Post er et av de første mediene som omtaler «begivenheten».

Bieber (21) har stort sett bare sine mange tatoveringer å skjule seg bak, selv om magasinet i god amerikansk tradisjon vokter seg vel for å avsløre for mye.

– Jeg har gjort mange feil, men det er en del av det å være mann, sier Justin Bieber blant annet i intervjuet med Clash.

Husker du? Nakenbilder av Bieber lekket på nett

Foreløpig avslører ikke redaksjonen så mye mer av hva Bieber sier i forhåndsomtalen for magasinet som er i salg fra fredag.

Men det lokkes med et «dypt og ærlig intervju» med popstjernen.

Justin Bieber legger ut rumpebilde

Ifølge Huffington Post har Bieber selv enda ikke postet et bildet av forsiden av «Clash» på sin egen instagram-konto. Kanskje med god grunn, spekulerer avisen og viser til at forrige gang han postet et lignende bilde, var reaksjonene sterke og mange av hans følgere ga uttrykk for at de opplevde et ubehag ved å se ham uten klær.

– Så omtenksomt, konkluderer Huffington Post med en sarkastisk undertone.

Les også: Bieber til aksjon mot nakenbilder

Men Bieber har også blitt avfotografert helt ufrivillig – og det fikk konsekvenser for dem som publiserte bildene. I fjor sendte Justin Biebers advokater brev til amerikansk storavis med krav om at de ferske nakenbildene av popstjernen må fjernes fra nettsidene. Paparazzi-bildene av den splitter nakne 21-åringen på ferie i Bora Bora spredte seg lynraskt på nettet. Selv om Bieber tidligere hadde blottet rumpa frivillig for sine mange millioner følgere på Instagram, så han ikke med blide øyne på å ha blitt foreviget i Adams drakt i smug.

I 2013 viste et amerikansk nettsted viser bilder av en splitter naken Justin Bieber kun dekket av gitaren. Spekulasjonene gikk den gang høyt om hvordan nettstedet TMZ har fått tak i nakenbildene av den kanadiske superstjernen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder