One Direction: Ikke slutt - bare pause

Skal vi tro One Direction, er det slett ingen grunn til å bekymre seg for bandets fremtid.

  • Line Orfjell

Artikkelen er over fire år gammel

Søndag skrev den britiske avisen The Sun at One Direction ikke kommer til å reise på turné når deres femte album slippes før jul. Istedet ønsker guttene å ta en pause neste vinter, melder flere kilder tabloidavisen har vært i kontakt med. Ifølge avisen har guttene store planer om å jobbe med egne soloprosjekter, slik tidligere bandmedlem Zayn Malik har valgt å gjøre.
– De er fortsatt gode venner og er alle 100 prosent bak avgjørelsen. Det er definitivt ikke en splittelse og planen er at de skal gjøre noe sammen igjen i fremtiden, sier en av The Suns kilder.
Les også: Tok «1D»-tatovering for å vinne billetter – var ikke kvalifisert
One Direction-fansen har følgelig ikke satt pris på bruddryktene, og mange har trolig ventet på en uttalelse fra bandet selv. Nå har både Niall Horan, Louis Tomlinson og Liam Payne formulert en rekke meldinger på sine respektive Twitter-kontoer.
«OK, det er masse rykter som svirrer nå. Vi skal ikke bryte opp, men vi tar en velfortjent pause en gang i løpet av neste år», skriver Horan, og understreker at bandet fremdeles har mye å by på.
Louis Tomlinson benytter anledningen til å takke fansen: «Støtten fra dere er helt utrolig. Dette er bare en pause – vi går ingen steder!», konstaterer han.

Les også: Harry Styles falt på scenen – igjen!
Liam Payne synes åpenbart det er fint å få ryddet opp i rykteflommen. «Jeg er veldig glad for at alt dette har blitt oppklart», skriver han, og følger opp med enda en oppløftende tweet: «Dette har vært fem fantastiske år, og mer skal det bli!»

Så du denne? Zayn Malik forvirret fansen

Flere artikler

  1. The Sun: One Direction vil satse på solokarrierer

  2. Liam Payne kjeftet ned av fans på Instagram

  3. Harry Styles falt på scenen - igjen!

  4. E! Online: One Direction-medlem bekrefter graviditet

  5. Liam Payne om tiden i One Direction: – Ble vant til å være beruset

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder