I TRØBBEL: Chris Brown som tirsdag ble arrestert i sitt hjem anklaget for overfall med et dødelig våpen. Foto: Reuters

Overfallssiktede Chris Brown forsvarer seg i ny sang

RnB-stjernen Chris Brown kaster ikke bort tiden. Knapt 24 timer etter at han er sluppet ut av fengsel, slipper han en ny sang med tittelen «What Would You Do».

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

Tirsdag ble popstjernen pågrepet i sitt hjem siktet for overfall med et dødelig våpen etter at politiet hadde omringet huset hans.

– Alt som skjer nå er bare bullshit, men jeg vender det andre kinnet til og sender heller ut noe musikk, sier Chris Brown i en ny video som han har postet på sin instagram-konto.

I den nye sangen som rapperen slapp onsdag på sin SoundCloud-side, stiller han blant annet disse spørsmålene: «I've got some questions, some questions for you / I need some answers, answers from you / What do you do, fighting for your life when no one's on your side?», skriver People.

Fikk du med deg denne? Artisten Chris Brown arrestert

Bakgrunnen for at politiet rykket ut natt til tirsdag lokal tid var at en kvinne ringte 911 og hevdet at Brown hadde rettet en pistol mot henne under en krangel, skriver Los Angeles Times.

Politiet ventet i flere timer på en ransakelsesordre slik før de kunne gå inn i huset og lete etter våpen.

TMZ skriver at Brown skal ha kastet en bag ut av vinduet, og politiet skal ha funnet minst én pistol, andre våpen og narkotika i bagen. De skriver videre at Brown skal ha terget politiet ved å rope «Kom og ta meg» ut av vinduet.

Les også: Chris Brown ble holdt igjen i Manila – anklaget for svindel

Mens politiet sto på utsiden og forsøkte å få kontakt med «Grass Ain't Greener»-sangeren, brukte han tiden sin på å legge ut en rekke videoer på Instagram hvor politiet var blant dem som fikk kjenne hans vrede.

I videoene forteller at han at våknet til lyden av helikopter over huset og politimenn ved inngangsporten. Han mener også at han ikke har gjort noe galt.

«Lykke til. Når dere får ransakelsesordren eller hva dere nå enn trenger, kommer dere til å gå rett opp hit og så kommer dere ikke til å finne noe, idioter», sier han.

Flere artikler

  1. Artisten Chris Brown arrestert

  2. Chris Browns advokat: – Politiet fant ikke våpen eller narkotika

  3. Chris Brown i heftig ordkrig

  4. Chris Browns eks ber om 155.000 i måneden i barnebidrag

  5. Chris Brown risikerer fengsel etter å ha kommet hjem med ape til datteren

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder