Sang kjærlighetssang til Teigen

TØNSBERG (VG Nett) Anita Skorgan hadde skrevet en helt ny sang til eks-mannen Jahn Teigen, som hun fremførte for første gang under premieren på deres nye show.

  • Roar Dalmo Moltubak
  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Sangen «Ordinary People» har Skorgan skrevet spesielt til Jahn Teigen. Fredag var det premiere på showet «Jahn Teigen fra Tønsberg» hvor Skorgan er med som gjesteartist, og det var her hun fremførte låten for første gang.

VGTV:Se deler av Skorgans kjærlighetssang her

- Jeg var ute og gikk tur med hunden min da det skjedde et lite mirakel. Sånn føler jeg det når det kommer en ny sang, og så skjønte jeg helt plutselig at dette er sangen til Jahn, sa Skorgan fra scenen.

- Glad i gutten

Sangen har en svært følelsesmessig tekst, og publikum plystret og hoiet da Skorgan satte i gang fra scenen med tekstlinjer som dette:

I thought I learned my lesson a long, long time ago. I thought I found the cure. I had so many reasons for never going back but now I'm not so sure.(Tekst: Kari Iveland)

Teigen og Skorgan var tidligere gift og har samarbeidet musikalsk ved flere anledninger. Etter skilsmissen har de to utviklet et nært vennskap, og i sommer står de altså på scenen sammen igjen.

- Det er vanskelig å forklare med ord hva Jahn betyr for meg. Det er derfor man har musikken. Veldig greit å ha musikk til å uttrykke sånn, og jeg prøvde å uttrykke det i sangen. Jeg er jo veldig glad i gutten. Vi er veldig, veldig gode venner, fortalte Skorgan til VG Nett etter premieren.

- Opptur

Jahn Teigen selv syntes det var flott å få dedikert sangen til seg.

- Jeg gikk jo på scenen like etter denne sangen og da ser jeg at publikum står oppreist. Det er ganske opptur. Den opplevelsen vi har hatt sammen med publikum, kan ikke forklares, sier han.

- Kunne du skrevet en lignende sang til Anita?

- Ja, det kunne jeg nok. Jeg har jo forsøkt på ulike måter opp gjennom tidene. Hver sang har sitt eget liv, og man har sine egne uttrykk, sier Teigen.

Gamle klassikere

Showet, som er lagt til Teigens fødeby, er en reise i hans musikalske karriere og sveiper innom alt fra Prima Vera til Grand Prix. Og selvfølgelig også kjærlighetssangene artisten er blitt så kjent for.

Publikum var i ekstase under hele forestillingen og både Teigen og Skorgan fikk trampeklapp og stående ovasjoner ved flere anledninger. Det gjorde dem begge litt overveldet.

- Den største opplevelsen jeg tror jeg har hatt noen gang, sier Teigen

- Absolutt det mest fantastiske jeg har vært med på, samtykker Skorgan.

Les også:Teigen blir svensk

Separate rom

Showet spilles i Tønsberg i hele sommer, men de to er ikke redd de skal bli lei hverandre.

- Nei, det hadde vært dumt om vi skulle bli uvenner og så stå og synge «Friendly», ler Skorgan.

- Vi har jo separate rom, så vi er ikke sammen hele tiden, sier Teigen.

PS! Ved en feiltagelse ble hele teksten fra "Ordinary people" gjengitt i denne artikkelen uten klarering fra opphavsmannen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder