Plateselskapsdirektør skutt i armen og magen

Rapperen The Game i håndgemeng med dørvaktene

FORSØKT SKUTT: Et vitne sier til Daily Mail at skuddene på et utested i Los Angeles natt til søndag var rettet mot Chris Brown. Her er artisten fotografert 22. august. Foto: FayesVision/WENN.com Foto:,

Vitner: Chris Brown forsøkt skutt på utested

Artisten Chris Brown ble ifølge flere vitner forsøkt skutt på et utested i Los Angeles natt til søndag. Kulene skal ha truffet en av hip hop-historiens mest kontroversielle moguler.

  • Daniel Ramberg
  • Thomas Talseth

Artikkelen er over fem år gammel

Flere skudd ble avfyrt under artistens egen fest på et utested vest i Hollywood, i forkant av MTVs Video Music Awards.

Flere vitner sier at skuddene var rettet mot Chris Brown, men at han ble ikke truffet, skriver den britiske avisa Daily Mail. Tre personer ble såret i skyteepisoden.

En av de tre sårede er plateselskapsdirektøren Suge Knight, ifølge avisen. Knight skal ha blitt skutt i armen og magen, skriver den amerikanske nettsiden TMZ.

KJENT FOR TRØBBEL: Marion «Suge» Knight (t.h.) drev tidenes mest beryktede hip hop-plateselskap, Death Row Records. Her avbildet sammen med selskapets største stjerne, Tupac Shakur, tre uker før rapperen ble drept. Foto: AP Foto: ,

Knight har vært ute i hardt vær før, nærmere bestemt i kuleregn: Han satt ved siden av rapikonet Tupac Shakur da sistnevnte ble skutt i en bil i Las Vegas 1996. Shakur døde senere av skadene.

Ifølge vitner på utestedet skal Knight ha gått ut for egen maskin, før han ble kjørt i ambulanse til Cedars Sinai sykehus. Skadeomfanget er ikke kjent.

Søndag formiddag norsk tid skriver Brown på Twitter:

- Det er skuffende at vi som samfunn ikke kan ha det moro eller hygge oss uten at det blir krangling.

Ifølge TMZ skal Brown tidligere på kvelden ha festet sammen med Justin Bieber.

Han legger til en melding som kan tolkes som et pek til den som eventuelt forsøkte å skyte ham.

- Miss me with the bullshit!!!

Flere fengselsstraffer

I juni slapp Chris Brown, som nylig fikk diagnosen bipolar, ut fra fengsel, etter at han brøt betingelsene for prøveløslatelsen da han ble kastet ut fra et rehabiliteringssenter for sinnemestring. Rehabiliteringen var en del av straffen etter å ha blitt dømt for overfallet på sin daværende kjæreste Rihanna i 2009.

Artisten står også tiltalt for å ha slått til en mann i Washington DC i oktober i fjor.

The Game i klammeri med dørvakten

Ifølge TMZ skal rapperen The Game også vært på stedet, men blitt nektet inngang. Det skal da ha blitt håndgemeng mellom rapperens følge og dørvaktene. Det er ikke kjent om skytingen er relatert til hendelsen.

Det er for øvrig ikke første gang rapperen og følge har vært involvert i slosskamp: Blant annet ble en konsert i Oslo i 2011 stoppet da flere av Games livvakter hoppet ut i publikum.

VG/NTB

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Rap-stjerne siktet for drap

  2. Rapstjerne etterlyst etter dødsulykke – skal ha meldt seg til politiet

  3. Påkjørt vitne nekter å tyste på drapstiltalt Suge Knight

  4. Mann skutt og drept etter Wiz Khalifa-konsert

  5. Drapstiltalte Suge Knight kjørt til sykehus

  6. Suge Knight kollapset i retten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder