VENTER BARN: Christina Aguilera, her på scenen i Los Angeles i mai i fjor. Foto:Lumarphoto,

Christina Aguilera poserer høygravid naken

Popstjernen venter sitt andre barn og har latt seg
fotografere naken, både med og uten barnefaren.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I februar ble det kjent at popstjernen venter sitt andre barn med kjæresten Matt Rutler, kort tid etter at hun selv annonserte på Twitter at Rutler hadde fridd til henne. Paret har vært sammen i tre år etter at de møttes under innspillingen av filmen «Burlesque». Nå nærmer det seg fødsel for den 33-årige stjernen, kjent for hits som «Genie in a Bottle» og «What a Girl Wants».

Sjekk Christina Aguileras plasseringer på VG-lista!

I den anledning har hun fått fotografen Brian Bowen Smith til å ta bilde av seg til V Magazine. Popstjernen er avbildet uten en tråd, og i en gjennomsiktig kjole mens hun holder på babymagen. På ett av bildene er også forloveden Matt Rutler med. I bar overkropp bøyer han seg over sin liggende kjæreste, og er i ferd med å kysse henne.

Foto:,

- Som kvinne er jeg stolt over min egen kropp gjennom alle livets stadier, mens jeg sterk og selvsikker møter alt det ukjente som fremtiden bringer, sier Aguilera i forbindelse med fotoseansen til V Magazine.

Aguilera har tatt seg en pause fra jobben som dommer i «The Voice» i forbindelse med familieforøkelsen, men hun jobber med et nytt album, det første siden «Lotus» i 2012.

Aguilera har fra før sønnen Max på seks år med sin eksmann Jordan Bratman.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder