KLART FOR FOLKEFEST: Onsdag kveld skal VG-lista sørge for en heidundrende fest på Torvet i Trondheim sentrum. Her er Margaret Berger fra fjorårets show. Foto:NED ALLEY,VG

VG-lista inntar Trondheim

Bhatti: - Veldig glad i trøndere

Følg VG-lista direkte på VGTV

Omer Bhatti, Margaret Berger og Admiral P er noen av
artistene du kan oppleve under VG-lista Topp 20-showet på Torvet i Trondheim onsdag kveld.

  • Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

For snart to uker siden gikk VG-lista av stabelen på Rådhusplassen, hvor over 70 000 publikummere sørget for en skikkelig folkefest.

Bildespesial:Se bilder fra Rådhusplassen her

Onsdag er det klart for den første konserten på VG-lista Topp-norgesturné. Showet har flyttet seg nordover, og i kveld er det Trondheim som står for tur. Konserten starter klokken 18.30.

- Jeg er veldig glad i trøndere, så jeg gleder meg til å opptre i kveld. Jeg har meg et par dansere fra "Norske Talenter", så det kommer til å bli et bra show, sier Omer Bhatti til VG i forkant av konserten i Trondheim i kveld.

I tillegg til Omer Bhatti skal Admiral P, Julie Bergan, Kanthem, Katastrofe. Staysman & Lazz, Marion Ravn, Omer Bhatti, OnklP & De Fjerne Slektningene, Oslo Ess og Sandra Lyng sørge for en heidundrende fest på Torvet i Trondheim.

HITMAKER: Admiral P går på scenen i Trondheim med det som ligger an til å bli nok en sommerhit for stjernen, nemlig «Engel» som han har sammen med Nico D. Her fra VG-lista konserten på Rådhusplassen i Oslo. Foto:NTB Scanpix,

Det er Christine Dancke som er kveldens programleder, og hele konserten sendes direkte på VGTV og P3.

VG-lista Topp 20 er et heldagsarrangement, og allerede klokken 12.00 åpnet aktivitetsområdet, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Neste by ut på norgesturneen er Stavanger (9. juli), før showet fortsetter til Bergen (16. juli) og Tromsø (23. juli). Siden Sortland stakk av med seieren i «By X»-konkurranse, avrundes norgesturneen nettopp der (31. juli).

Her er ti smarte tips til deg som publikummer.

KONSERTOMRÅDET: Her er en oversikt over onsdagens konsertområde. GRAFIKK: VG Foto: ,

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder