BITTERT BRUDD: Slik så det ut da det fortsatt var god stemning mellom Federline og Spears. De siste årene har de to blant annet kranglet i retten om foreldrerett og penger. Men nå samarbeider de angivelig om Britneys turné. Foto: Reuters

Britney må ha med eks på turné

(VG Nett) To år etter skilsmissen må Britney belage seg på å ha med eksmannen Kevin Federline på sin kommende turné.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Britney Spears

Advokatene til Britney Spears (27) og Kevin Federline (31) har jobbet på spreng de siste dagene for å komme til enighet om hvordan omsorgen for sønnene på tre og to år skal fordeles mens Britney er på turné i to måneder.

HUN ER HOTTEST PÅ PLANETEN

Samerbeider

Selv om Kevin fortsatt har eneomsorgen for sønnene, og Britney bare samværsrett, skal Britney ha stilt ultimatum om at hvis hun ikke får ha sønnene med på turneen, så blr det ingen turné. Alle rundt Britney, også eksmannen, støtter Britney i hennes comeback. Derfor anstrenger alle parter seg for å finne en løsning.

Men amerikanske medier melder nå at Kevins advokater insisterer på at Kevin i så fall må være med på turneen.

- Vi regner med å ha en avtale klar i løpet av en dag eller to, uttalte Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan, til E! News i går.

- Kevin vil prøve å gjøre guttene så tilgjengelige for Britney som mulig overalt hvor hun reiser. Han vil at hun skal ha et positivt miljø rundt seg, slik at turneen blir vellykket, sier advokat Kaplan.

OPPTUR: Britney på amerikanske frokost-TV på sin egen bursdag - 2. desember i fjor. Foto: AFP

- Jeg tror ikke guttene vil komme til konsertarenaene, men de vil være tilgjengelige for Britney etter hver konsert, opplyser advokaten.

Les også:Eks-venn saksøker Britney

Ny kjæreste

Det var nettopp på turné for omlag fem år siden at Britney og Kevin møttes og forelsket seg - og etter kort tid giftet seg. Han var da danser i hennes tropp. Mens Britney for tiden er singel, har Kevin fått seg en ny flamme - den tidligere profesjonelle volleyballspilleren Victoria Prince (26). Om også Victoria blir med på turneen, gjenstår å se.

- Ansvarsfull

- Det vet jeg ikke om de selv har beste en gang. Men Victoria er en svært solid person, og de har det veldig flott sammen. Hun er ansvarsfull og har positiv innflytelse, forklarer advokaten.

Bilder av Victoria med Britneys yngste sønn på armen har den siste tiden gått verden rundt.

Turneen starter i New Orleans 2. mars. Før den tid skal popstjernen opptre under Grammy Awards i Los Angeles - førstkommende søndag.

FLERE NYHETER OM BRITNEY

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder