PRISVINNER: Madcon vant prisen for «Beste Skandinaviske Gruppe» under World Music Awards i Monaco. Her er Yosef Wolde-Mariam med trofeet etter prisutdelingen. Foto: Skjermdump Girlfriend.no

Madcon tok Monaco med storm under prisutdeling

(VG Nett) Madcon vant i går prisen for beste skandinaviske gruppe under World Music Awards i Monaco.

Inger-Marit Sæby
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Madcons blogg

I slutten av oktober ble det kjent at Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon var invitert til det ekstravagante showet både for å opptre, og som nominerte i klassen «beste skandinaviske gruppe».

- Det er bare fantastisk, og viser at vi har satt Madcon og Norge på kartet, jublet guttene da VG intervjuet dem for to uker siden.

Sang for én milliard

Og i går ble det full pott for rapgruppen - først opptrådte de på showet som skal sendes for opptil én milliard TV-seere, deretter kunne de ta seg nok en tur opp på scenen for å hente World Music Award-prisen.

Les også:Madcon opptrer for én milliard seere.

- Vi er veldig stolte. Nå skal jeg drikke meg dritings, sa Tshawe til Dagbladet i går kveld.

Den årlige prisutdelingen overføres til rundt 160 land, og Madcon sto på scenen med store internasjonale superstjerner som Kid Rock, Beyoncé, Akon og Mariah Carey.

Les også:Madcon gjør suksess i England.

MASSIV MARKEDSFØRING: En milliard mennesker i 160 land fikk se Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam opptre på ekstragavante World Music Awards. Foto: VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder