90-TALLSHELTER: A.J. McLean, Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell og Howie Dorough på et bilde fra et par år tilbake.
90-TALLSHELTER: A.J. McLean, Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell og Howie Dorough på et bilde fra et par år tilbake. Foto: AFP

Backstreet Boys slipper nytt album

Backstreet Boys er i studio og jobber med nye låter.

Publisert:

De er udødelige med hitlåter som «I Want It That Way», «Quit Playing Games (With My Heart)», «Shape Of My Heart», «Everybody (Backstreet's Back)» og «Larger Than Life». Men de har mer på lager.

Bandet feiret 20-årsjubileum i 2013, og året etter holdt de ikke mindre enn tre konserter i Norge. I år kan kvintetten ha enda en 20-årsmarkering. Det er nemlig 20 år siden Brian Littrell, A.J. McLean, Nick Carter, Howie Dorough og Kevin Richardson ga ut sitt aller første album «Backstreet Boys», som siden har blitt etterfulgt av syv plater.

Nå frister gutta med at et nytt album er på trappene. Men før det skal de bidra på utgivelsen til country-duoen Florida Georigia Line.

«I studio med Backstreet-gutta mine og spiller inn en sang for @flagalines nye album. Vi jobber samtidig med et nytt Backstreet-album. Vær klare!», skriver Nick Carter på Instagram.

Brian Littrell tyr også til sosiale medier for å lokke med gladnyheten:

«I studio. Gjør noe vi aldri har gjort før. BSB feature med FGL..... Fantastisk plate. Kommer ut sent i august!», skriver han.

Sjekk Backstreet Boys' plasseringer på VG-lista

Time har omtalt det forestående plateslippet og sier at det kommer «til sommeren». Men ut fra Instagram-postene ser det ut som om FGL-plata er den som lanseres i august. Også CNN omtaler saken.

Backstreet Boys har også planer om en show-rekke i Las Vegas i nærmeste fremtid.

Publisert: