FAMILIEBEDRIFT: Marcus & Martinus, her med managerpappa Kjell Erik Gunnarsen, mamma Gerd Anne og lillesøster Emma på kinopremiere for dokumentarfilmen deres i Stockholm. Foto: NTB SCANPIX

Marcus & Martinus bryter med manageren – pappa tar over

Superduoen har avsluttet sitt samarbeid med manager Jon F. Leiulfsrud. Nå skal pappa Kjell-Erik Gunnarsen styre pop-skuta.

  • Eivind Lindkvist Johansen
  • Thomas Talseth

Artikkelen er over tre år gammel

Overfor VG bekrefter Leiulfsrud at han og hans selskap Compro ikke lenger jobber med de norske pop-yndlingene.

– Det stemmer. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere det.

«Vi er veldig stolte over å være med på reisen og har vært med å bygget opp en av Skandinavias største tenåringsidoler», heter det på hjemmesiden til Compro AS.

På lerretet: Setter kinorekord

Marte Schei, kjent som Sophie Elise Isachsens manager, i Anti, bekrefter til VG at faren til 14-åringene tar over arbeidet med popstjernene.

– M&M Artister og Compro har fra 01.01. 2017 valgt å avslutte managementsamarbeidet. Daglig leder i M&M Artister, Kjell-Erik Gunnarsen, vil fortsette som daglig leder og aktiv part i management-teamet for Marcus & Martinus. Management-teamet vil bestå av ressurser fra Sony Music, Live Nation, TimeOut og Anti.

Lukrativt år: Økte inntektene med 630 prosent

Tvillingenes pappa, som hele tiden har fulgt dem tett også profesjonelt, har ifølge Marte Schei sluttet som selvstendig næringsdrivende for å være CEO i M&M Artister.

I praksis er han dermed, etter det VG erfarer, Jon F. Leiulfsruds arvtager som manager.

Gunnarsen har tidligere jobbet som lærer.

I januar vant de unge sangfuglene prisen for «Årets Spellemann», men skapte overskrifter da de heller valgte å prioritere den finske Melodi Grand Prix-finalen.

Husker du? Marcus & Martinus-kaos i Sverige

Tidligere i år slo også kinofilmen om tvillingene, «Sammen om drømmen», rekorder da den som første norske film gikk rett til førsteplass på kinolisten i både Norge og Sverige.

Mer om

  1. Marcus & Martinus

Flere artikler

  1. Millionbutikken Marcus & Martinus

  2. e

  3. Marcus & Martinus spiller for kronprinsesse Victoria: – Lover å lage show!

  4. Marcus & Martinus' mamma: – Det har vært kjempetøft

  5. Justin Bieber-tilstander for Marcus og Martinus i Hellas

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder