IMPONERT: Liam Payne er tydelig begeistret for sangferdighetene til norske Angelina Jordan. Foto: GETTY / VG

One Direction-Liam hyller «Norske Talenter»-Angelina

Boybandmedlemmet deler et videoklipp av den norske jenta på Twitter - hvor han har nesten 17 millioner følgere.

  • Line Orfjell

Tirsdag kveld tvitret One Direction-stjernen et YouTube-klipp som åpenbart har imponert ham: Angelina Jordan (8) synger Sinatra-låten «Fly Me To The Moon». Klippet er hentet fra «Senkveld», hvor «Norske talenter»-finalisten opptrådde i slutten av mars.

«This is so good, well done», kommenterer Payne - og legger til at «Fly Me To The Moon» er en sang han selv startet med.

Payne har nesten 17 millioner følgere på mikrobloggnettstedet, og videoklippet fikk rask respons - onsdag ettermiddag er tweeten delt av over 30.000 mennesker, mens over 60.000 personer har favorisert videoklippet.

- Det er en glede at One Direction har lagt merke til Angelinas stemme. Jeg blir selvfølgelig veldig stolt, sier Sara Astar, Angelinas mor, til VG.

Hun har fortalt Angelina om Paynes Twitter-melding, og 8-åringen synes det er morsomt å få oppmerksomhet av boyband-medlemmet.

- Angelina er veldig takknemlig. Generelt er det mange som følger henne og viser sin støtte, og det synes vi er veldig hyggelig, sier Astar.

Angelina Jordan er en av årets favoritter i «Norske Talenter», og videoklippet av auditionen hennes har flere millioner visninger på YouTube. Den unge jenta har dessuten fått oppmerksomhet av nyhetsmedier over hele verden.

http://t.co/nGFDf8VBLH this is so good well done :) singing the so g I started out on :)
— Liam Payne (@Real_Liam_Payne) 29. april 2014

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder