LIKER IKKE: –Turné-livet er ikke min greie, sier den engelske pop-stjernen Adele og varsler at 2016/2017-turnén kan bli hennes siste. Foto: Mario Anzuoni Reuters

Adele: – Dette kan bli min siste turné

Adele er nå ferdig med tredje del av sin 15 måneder lange verdensturné. Under konserten i Aukland i New Zealand søndag varslet hun at dette kan bli hennes siste turné .

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

Det skriver både The New Zealand Herald og Los Angeles Times.

– Turnélivet er rett og slett ikke min greie - og jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å reise på turné igjen, sa Adele fra scenen.

Denne turnén startet i februar i fjor - og når Adele holder det hun sier kan bli hennes siste turnékonsert i juli, har hun lagt bak seg 120 konserter på tre forskjellige kontinenter.

Fikk du med deg? Adele ble nattens store Grammy-vinner

– Jeg er ikke god på dette, applaus får meg til å føle meg sårbar. Den eneste grunnen til at jeg gjør dette, er på grunn av dere, sa hun og henvendte seg til en fullsatt Mt Smart Stadium i Aukland.

Los Angeles Times skriver også at Adeles tilbakeholdenhet når det gjelder turneer og live-opptredner henger sammen med noen dårlige erfaringer, som for eksempel lydproblemer under Grammy-utdelingen i 2016 - og da hun måtte avbryte sin hyllest av George Michael under årets Grammy.

Se også: Her avbryter Adele sin George Michael-hyllest

Det er for øvrig ikke første gangen Adele «slipper» nyheter under konserter og opptredner. Som da hun under den samme Grammy-prisutdelingen bekreftet ryktene som hadde begynt å svirre under årets om at hun og Simon Konecki hadde giftet seg. Under fremføringen av «Hello» kunne publikum se at hun hadde ring på fingeren. De to har vært et par siden 2011 og fikk sønnen Angelo sammen i 2012.

Mer om

  1. Adele

Flere artikler

  1. Adele: – Dette kan bli min siste turné

  2. Adele avvikler turné-selskapet sitt

  3. Helt slutt for Adele og ektemannen

  4. Adele ble nattens store Grammy-vinner

  5. Adele bekreftet fra scenen: Hun er gift

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder