SELVSIKKER: Miley Cyrus er ikke redd for å provosere. Her på vei inn til MTV-fest iført et særegent antrekk. Foto: PA

Miley spriter opp MTV-festen - igjen

Miley Cyrus (20) overlot lite til fantasien vei inn til MTV Europe Music Awards i Amsterdam.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
MTV EMA 2017

Den amerikanske popprinsessen skapte fullstendig oppstandelse da hun opptrådte på MTV Video Music Awards i New York i august. Kontroversen til tross - hun og Robin Thicke (36) sørget for streaming-rekord med sin omstridte, sexy opptreden.

Miley er et av trekkplastrene også under kveldens stjernegalla, og ingenting tyder på at 20-åringen har tenkt å dempe seg. Hun var iført et svært avslørende og dristig antrekk da hun ankom festlighetene. Hun hadde også æren av å åpne showet i et sølvskimrende antrekk før hun ønsket velkommen.

- Jeg skal ha det morsomt og ikke være for seriøs, uttalte Miley til MTV tidligere i uken.

Tidligere i dag twitret popstjernen et bilde av seg selv i dusjen - dog ikke ikke særlig frekt.

«I got that shower time showerrrrr time selfiiiie», skrev hun .

Både Miley Cyrus og Robin Thicke skal opptre på showet, men denne gangen blir det hver for seg. Åpningsnummeret var nemlig ikke det siste vi så av den tidligere «Hannah Montana»-stjernen.

PÅ RØD LØPER: Vegard og Bård Ylvisåker. Foto: PA

MTV er berømt - og beryktet - for å servere de villeste prisutdelingene. Det er høyt under taket når TV-kanalen inviterer verdens pop-elite til fest. Filmstjernen Will Ferrell er årets programleder.

Ylvis viste seg tidlig, og den norske brødreduoen poserte villig med Katy Perry på den røde løperen på vei inn i festlokalet.

Midtveis i det timelange for-showet som MTV sendte direkte på TV og på nett , var den norske duoen viet stor plass. «The Fox» ble fremført delvis i form av et humoropptak filmet i en limousin sammen med en «bestefar» og den berømte/beryktede Miley Cyrus-fingeren.

Opptaket viste også at Ylvis hoppet og spratt opp den røde løperen iført de gamle, slitte - men nå så populære - revekostymene.

Senere i kveld skal brødrene fremføre låten sin på den store scenen.

SE BILDESPESIAL FRA MTV-FESTEN HER

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder