HELT KONGE: Kygo gjorde inntrykk på kronprinsesse Mette-Marit under konserten i Oslo Spektrum tirsdag kveld. Foto: JAN M. BJORDAL Foto: ,

Elektronikakongen og prinsessen: Mette-Marit: – Kygo er magisk

Kyrre Gørvell-Dahll (23), bedre kjent som Kygo, nøyde seg ikke med å fylle Oslo Spektrum. Han fikk kongelig besøk og skryt også.

  • Thomas Talseth

Artikkelen er over fem år gammel

Kygo er for lengst et stort navn internasjonalt, men det er grunn til å tro at elektronikastjernen vil huske onsdag 17. desember 2014 på norsk jord en stund.

Oslo Spektrum var utsolgt, og det for en artist som slapp sin første singel på stort selskap for to uker siden. (Den topper VG-lista.)

I forbindelse med konserten, som får terningkast 4 av VGs anmelder, ble det også arrangert et møte backstage – mellom bergensgutten og kronprinsesse Mette-Marit, som også hadde med seg sønnen Marius.

Mette-Marit er fra før ikke ukjent med Kygos musikkstil. Hun var blant annet en ivrig gjest på Quartfestivalen i Kristiansand, som hadde en sterk elektronisk profil.

JOVIAL STEMNING: Det var god atmosfære backstage da den nye elektronikakongen møtte mer ortodoks kongelighet. Fra venstre: Kygos søster Johanne, manager Myles Shear, Marius Borg Høiby, kronprinsesse Mette-Marit, Kygo og en kvinne i Mette-Marits følge. Foto: JAN M. BJORDAL Foto: ,

– Det var en veldig hyggelig overraskelse at hun kom på konserten og likte musikken min, sier Kygo i en kort kommentar.

I morgentimene onsdag er han på vei til Danmark med privatfly, for konserter i Århus og København. Hans pågående europaturné er utsolgt.

Hvor stor pris Mette-Marit satte pris på showet, kommer tydelig frem på Twitter:

Les også

Mer om

  1. Kongehuset
  2. Kygo

Flere artikler

  1. Mette-Marit om Kygo: – Flott gutt

  2. Kygo og Kurt klar for Nobelkonsert

  3. Kygo dropper Spellemannprisen

  4. Kygo inn på USAs offisielle hitliste

  5. Kygo dropper Spellemannprisen for tredje gang: – Usympatisk og utakknemlig

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder