Sam Smith synger den nye James Bond-låten

Etter å ha benektet ryktene i flere måneder, bekreftet Sam Smith i morges at det er han som synger den nye James Bond-låten.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var den 23 år gamle popkometen selv som røpet nyheten på BBC Radio 1 tirsdag morgen.

– Det er en stor lettelse faktisk å kunne prate om dette. Det har vært mitt eget personlige top secret-kall, fortalte Sam Smith til den britiske radiostasjonen.

Ifølge NME er det ikke mer enn en uke siden han avviste på det sterkeste – også det overfor BBC – at han jobbet med en James Bond-låt.

– Det er ikke meg, det er definitivt ikke meg, poengterte han da.

Ryktene har imidlertid svirret i lang tid. Allerede for et år siden skrev The Sun at Sam Smith var førstevalget til den første James Bond-låten etter Adeles «Skyfall».

Låten har fått navnet «Writing's On The Wall» og blir temalåten til den 24. James Bond-filmen i rekken, «Spectre», som har premiere i slutten av oktober.

I radiointervjuet forteller Sam Smith hvordan han en dag ble innkalt på kontoret til James Bond-produsenten Barbara Broccoli og regissøren Sam Mendes. Deretter gikk det rekordfort.

– Det er det raskeste jeg noen gang har skrevet en sang – det tok meg tyve minutter – og de elsket den! Jeg elsker den sangen så mye, fortalte Sam Smith.

Dermed ser det ut til å bli en lykkelig avslutning på et suksessfylt, men turbulent år for Sam Smith. I våres måtte han avlyse en hel turné, deriblant en konsert i Bergen, etter å ha fått blødninger på stemmebåndene med påfølgende operasjon.

«Writing's On The Wall» utgis i slutten av september, men det er ingenting som tyder på at det blir en duett i malen til Jack White og Alicia Keys' «Another Way To Die» fra «Quantum Of Solace» fra 2008.

Da hadde vi kunnet håpe på at Sam Smiths duettpartner ville ha blitt hans store norske idol. Hvem det er, kan du se HER!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder