FORKLARER ENDRINGENE: Miley Cyrus postet selv en av montasjene som er laget av henne på Instagram. Under bildet forsøker stjernen å forklare at endringene skyldes sminke og styling. Foto: Miley Cyrus / Instagram Foto: ,

Miley Cyrus svarer på netthets om narkotika

Hetsende bildemontasjer av Miley Cyrus (22) dukket opp i sosiale medier. Nå forsøker popstjernen å slå tilbake mot påstandene.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

Natt til onsdag, norsk tid, la Cyrus ut flere bildemontasjer av seg selv. Flere av montasjene er negativt ladet, og har bildetekster som angriper Cyrus utseende. Montasjene slår fast at Cyrus' endrede utseende skyldes narkotika- og alkoholmisbruk.

«Miley - før og etter narkotika» er en av overskriftene. Teksten er plassert over to bilder av 22-åringen - et der hun er fotografert på rød løper for noen år siden og et selfie fra nyere tid.

Popstjernen forklarer at de ulikhetene i bildene skyldes mye sminke og mengder med løs hår.

«Miley cake face, 500 extensions and on a red carpet VS 0 make up, short hurr don't care at home #drugaddict #alcoholic», skriver hun under montasjen, og understreker at selfien er tatt hjemme uten sminke og at hun er fornøyd med å ha kort hår.

Stjernen avkrefter imidlertid ikke at hun bruker narkotika. Tidligere har hun - ved flere anledninger - lagt ut bilder av seg selv med joint-liknende sigaretter på Instagram.

I 2013, i forbindelese med EMA-utdelingen, så MTV seg nødt til å sensurere en av hennes takketaler, fordi hun feiret seg selv med å tenne opp det som skal ha vært en joint på scenen.

VGTV:Se Miley Cyrus' usensurerte takketale

Får støtte

Bildet av Cyrus er imidlertid likt av over 300 000, og flere av Cyrus' følgere og fans støtter stjernen og skriver at hun er fin som hun er og ikke skal bry seg om hetsen hun opplever i sosiale medier.

Under en av de andre montasjene Cyrus har lagt ut av seg selv - som slår fast at hun ser stygg ut selv etter bruk av bilderetusjering - skriver Cyrus:

«Det merkelige øyeblikket der hjertet ditt er fullt av hat, og den eneste måten du kan takle det på er å hate andre like mye som du hater deg selv...Forsøk å male...det hjalp meg med mye av mitt sinne»

Også dette bildet blir godt mottatt av hennes følgere - bildet er likt av flere hundre tusen og er hyppig kommentert. Mens noen mener Cyrus bør bite i det sure eplet og tåle hetsen fordi hun er profilert, gir andre stjernen full støtte: «Du er fantastisk og vakker», skriver brukeren @the_wowkie.

http://instagram.com/p/wr0CuowzMx/

Endret image

Miley Cyrus slo gjennom i 2006, da hun fikk rollen som Hannah Montana i Disneys store ungdomssatsning med samme navn. Opp gjennom årene har Cyrus, som alle andre ungdommer, hoppet fra klesstil til klesstil, men i motsetning til mange andre har veien fra uskyldig tenåring til vampete 22-åring vært usedvanlig kort.

LES OGSÅ: Fra uskyldig til vågal - sjekk Miley Cyrus enorme stilforvandling

I 2012 lot hun de lange lokkene falle til fordel for en kort og bleket frisyre, og i årene som fulgte har hennes kontroversielle væremåte og opptredener vakt oppsikt i mediene. Det toppet seg for alvor da Cyrus sjokkerte en hel verden med et sexy VMA-show i 2013. Like etter slapp hun musikkvideoen til «Wrecking ball».

Den tidligere «Hannah Montana-stjernen forklarte selv at endringene var en del av det å vokse opp.

– Mennesker utvikler seg og det har jeg gjort også, men det virker som folk tror at en gal vitenskapsmann har kokt sammen en trylledrikk og forvandlet meg til et annet menneske, noe som ikke stemmer, sa hun i et intervju i juli 2013.

and one dog death.

Mer om

  1. Miley Cyrus
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Miley Cyrus postet endelig bilde av kjæresten

  2. Opptrådte med puppe-plaster

  3. Miley Cyrus på gråten på prisgalla

  4. Miley Cyrus fikk dårlig selvtillit av Hannah Montana-rollen

  5. Miley Cyrus kjenner ikke seg selv igjen fra twerke-perioden

  6. Miley Cyrus angrer på nakenstuntet i «Wrecking Ball»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder