Dehydrert etter aktoratets tordentale

SNART SLUTT: En sliten Michael Jackson vinker til fansen på vei inn i retten torsdag. Bare noen timer etterpå ble han kjørt til sykehus. Foto: Reuters

Jackson kjørt til sykehus

(VG Nett) Michael Jackson ble etter torsdagens sluttprosedyre kjørt til sykehus på grunn av dehydrering.

 • Ola Stenberg

Artikkelen er over 15 år gammel

Det ble en tøff affære for Jackson, som ifølge Sky News måtte kjøres på sykehuset etter at dagen var over i retten. Han skal ha blitt skrevet ut kort tid etter at ankom, og det er ventet at Jackson er til stede i retten når hovedforsvarer Thomas Mesereau prosederer i kveld norsk tid.

HER KAN DU SE 70 BILDER AV JACKSON PÅ VEI INN OG UT AV RETTSLOKALET. ALDRI I SAMME KLÆR.

Ikke første gang

Popstjernen har de siste dagene virket helt nedkjørt, noe også talskvinnen Raymone K. Bain har bekreftet flere ganger. Hun har fortalt om en svært nervøs Michael Jackson bare noen dager før juryen kommer med sin avgjørelse.

- Han er nervøs fordi han vet at fremtiden hviler i juryens hender. Samtidig stoler han på at systemet fungerer som det skal og at rettferdigheten vil seire, sier Bain.

Det er ikke første gang Jackson må til sykehus under rettssaken. 10. mars ankom han rettslokalet i Santa Maria over en time for sent, bare iført pyjamas. Jackson hadde da vært på sykehuset på grunn av ryggproblemer.

Jackson-saken ble også utsatt en uke i februar etter at Jackson ble innlagt på sykehus med influensaproblemer.

- En løgner

Etter at Ron Zonen var ferdig med sin dramatiske sluttprosedyre, var det klart for Thomas Mesereau. Mannen som siden slutten av januar har vist hvorfor han betegnes som en av USAs beste skrankeadvokater.

Han rakk bare å prosedere i 25 minutter før dagen var over, men brukte disse til å angripe det påståtte offerets mor og tegne et bilde av sin klient som noe helt annet enn det aktoratet gjorde.

- Jeg har akkurat hørt aktor starte sin sluttprosedyre med å angripe meg. Når aktor gjør det, betyr det at de er i trøbbel, åpnet Mesereau.

Med ord som løgner og trygdesvindler fortalte Mesereau om det han mener er en nøye planlagt løgn iscenesatt av moren til gutten. Han sa at familien var ute etter en dom i retten, slik at de deretter kan saksøke Jackson i et sivilt søksmål.

- Det eneste de trenger er en dom fra dere, sa Mesereau.

Det er ventet at Mesereau avslutter fredag kveld norsk tid. Det betyr at juryen vil få saken rett etterpå og at det vil komme en dom i Jackson-saken i løpet av de nærmeste dagene.

VG Nett kommer med mer.

Mer om

 1. Michael Jackson

Flere artikler

 1. Jackson til sykehus igjen

 2. - Ingen får prate for Jackson

 3. Jacksons nervøse ansikt

 4. Jackson-anklagerens mor gråt i retten

 5. Hele Jackson-klanen kommer

Fra andre aviser

 1. Nervøs Jackson venter på dommen

  Aftenposten
 2. Skjebnestund for Michael Jacksons lege

  Bergens Tidende
 3. Ennå ingen kjennelse i Jackson-saken

  Fædrelandsvennen
 4. - Michael Jackson betalte for tilliten med sitt liv

  Aftenposten
 5. - Vil aldri mer sove med gutter

  Aftenposten
 6. Full frifinnelse av Jackson

  Fædrelandsvennen

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no