SUKSESS: Ed Sheeran opptrer på Z100's Jingle Ball i New York 8. desember. Foto: Theo Wargo AFP/ Getty Images

Ed Sheeran har skrevet Bond-låt

Den britiske sangeren røper at han har skrevet en James Bond-kjenningsmelodi, i tilfelle han blir spurt om å bidra til film-franchisen.

Artikkelen er over to år gammel

Det var på «The Late Late Show» i Irland i helgen at Ed Sheeran (23) røpet at han er klar for å stille opp for agent-franchisen.

– Når det gjelder Bond, har jeg hatt en låt klar i omtrent tre år, sånn i tilfelle, fortalte artisten ifølge E! News.

Tidligere i høst: Ed Sheeran brakk armen

Sheeran, som nylig gikk til topps på flere internasjonale hitlister med Beyonce-duetten «Perfect Duet», ville ikke røpe tittelen på låten, fordi han ikke ville risikere at noen kan stjele den. Men han hevdet på programmet at låten «er bra».

Da 26-åringen ble spurt hvorfor han har skrevet en låt ingen har bedt ham skrive, sa han:

– Jeg lagde nylig en låt med en av mine største helter, Eminem. Og da vi gjorde det, hadde jeg sangen liggende. Det er det samme med Bond: Om de noensinne spør, kan jeg si «Ja, vær så god!»

Ed Sheeran: – Mange stjeler fra Kygo

Så du Ed Sheeran hylle sine norske favorittartister på VGTV:

Tidligere i desember fortalte Eminem at han hadde samarbeidet med Sheeran på låten «River» fra albumet «Revival» som kom denne uken.

De siste James Bond-filmene er det britiske artister som har laget kjenningsmelodien til: Adele hadde stor suksess med «Skyfall» og så skrev Sam Smith «Writing’s on the Wall» til filmen «Spectre». Neste Bond-film kommer i 2019.

Fikk du med deg: Sheeran saksøkt - igjen

Her i Norge har Sheeran hatt 15 låter og 9 album på VG-lista. Singelen «Shape of You» har ligget 38 uker på lista i år, med førsteplass som høyeste plassering.

For tiden konkurrerer Sheeran med seg selv på hitlistene: Ifølge Official Charts ligger hans «Perfect» såvidt foran Eminems «River» i kampen om hvilken låt som blir årets julehit.

I 2017 ble Sheeran også kjent for en ørliten rolle i sesong 7 av suksesserien «Game of Thrones».

Briten har også del en drøy fyllehistorie om Justin Bieber. Se den her:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder