NYBAKTE FORELDRE: Margaret Berger og samboer Glenn Huth Mæland ble natt til lørdag foreldre til en liten gutt. Foto: Frode Hansen

Margaret Berger ble mamma

Margaret Berger er blitt mamma til en gutt, Sander August. Han kom til verden natt til lørdag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det melder artisten selv på på sin instagram-konto søndag kveld. Det var Dagbladet som først omtalte denne lykkelige begivenheten.

– Hjertet mitt sprenges annethvert sekund siden natt til lørdag🌟Sander August ble lagt på brystet mitt etter 12 timer med rier + et keisersnitt og ingenting vil noengang bli det samme igjen, skriver artisten på instagram.

les også

Stian Blipp har blitt pappa

Både Margaret Berger og samboer Glenn Huth Mæland (42) hyller personalet på fødeavdelingen på Ullevål sykehus:

- Og hva skal jeg si om englene på Ullevål. Jeg beundrer dere så innmari for alt dere kan og gjør. Tusen takk, skriver Berger på sin instagram-konto.

les også

Margaret Berger (32) venter barn

– Makan til mennesker skal man lete lenge etter skriver, Mæland på sin instagram-konto.

Paret har vært sammen siden 2016. Da meldte Berger på sin sin private Facebook-side at hun er blitt sammen med stavangermannen Glenn Huth Mæland.

les også

Dette mener VGs anmelder om Margarets kveld i «Hver gang vi møtes»

Det var i begynnelsen av juni Margaret Berger meldte på sin instagram-konto at hun og samboeren skal bli foreldre,

– Nå skal vi bli 3! Gleder meg til å bli en familie, skriver 32-åringen på Instagram, under et bilde hvor hun viser fram en voksende mage.

Berger vant i 2013 Melodi Grand Prix med låten «I Feed You My Love». I fjor var hun med i programmet «Hver gang vi møtes»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder