FORNØYD: Katy Perry har her nettopp støpt hendene i sement under den høytidelige seremonien. I bakgrunnen: Designer Jeremy Scott. Foto: Jason Kempin , AFP

Katy Perry foreviget i Hollywood

Katy Perry (30) har ennå til gode å få den berømte stjernen på Hollywood Walk of Fame, men dette håndavtrykket kan være et stort skritt på veien.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den amerikanske popstjernen var et eneste stort smil da hun poserte foran publikum og pressefotografer utenfor TCL Chinese Theater i Los Angeles tidligere denne uken.

Anledningen var premieren på en dokumentarfilm om motedesigner Jeremy Scott (40), «The Vladar Company's Jeremy Scott: The People's Designer». Perry er nemlig med i filmen, og da Scott skulle hedres med å få hendene støpt i sement, fikk Perry samme ære.

FREKK: Katy Perry var i slaget. Foto: Angela Weiss , Afp

Blikkfang

Om Perrys kjole var fra nettopp Scotts kolleksjon, er uvisst. Sikkert er det at den dristige kreasjonen vakte såpass oppsikt at bildene har fått plass i de fleste store mediene.

«Farlig utringet», skriver USA Today, og legger til at de var nervøse for at sangerens attributter skulle falle ut av kjolen.

Us Magazine rapporterer også at Perry ga de fremmøtte «nok å se på».

– Vi matcher! Vi er som tvillinger, skal «Roar»- og «I Kissed A Girl»-stjernen skal Perry ha sprudlet ved siden av sin enda mer utringede makker.

Vil kjøpe kloster: Nonner protesterer

Fått med deg dette? Katy Perry møtte sin norske« engel»

Historisk

Perry er blant Scotts favorittstjerner å kle opp.

– Katy er den som skinner mest i filmen. Han er for øvrig den første klesdesigneren som udødeliggjøres i sement på denne måten utenfor nettopp Chinese Theatre.

– Kan fortsatt ikke tro hva som skjedde i kveld! At jeg er den eneste designeren i historien som får etterlate håndtrykkene i denne ikoniske samlingen med stjerner! sa en overlykkelig Scott ifølge Philly.com etter seremonien.

Lest denne? Katy og Miley krangler om pikekyss

Det er til nå om lag 200 personer som i løpet av de siste årene har fått hender, føtter eller autografer foreviget i sement utenfor TLC – nær alle stjernene på Hollywood Walk of Fame. Men der har altså både Perry - som senest opptrådte i Norge i mars i år - og Scott til gode å få en plass.

Se Katy Perrys plasseringer på VG-lista

Flere nyheter på Rampelys

HEDRET: Designer Jeremy Scott og artist Katy Perry under «Hand and Footprint»-seremonien i Los Angeles denne uken. Foto: Angela Weiss , AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder