UTEN ADVOKATER: Madonna vil nå at hun, eks-mannen Guy Ritchie og parets felles sønn Rocco møtes til en fredssamtale for å snakke ut om alt som har skjedd. Foto: Anne-christine Poujoulat AFP

Amerikanske medier: Madonna vil ha fredsmøte med eks-mannen og sønnen

Det kan gå mot en fredelig løsning på den bitre konflikten mellom Madonna og hennes eks-mann Guy Ritchie i kampen om hvem skal ha den daglige omsorgen for sønnen Rocco (15)

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

I følge US Weekly og CBS News svelger nå Madonna det siste hun har av stolthet og tar et initiativ for at hun, eksmannen og sønnen Rocco møtes bare de tre, uten advokater og dommere til stede - og snakker ut om alt som har skjedd. Ansikt til ansikt.

I følge US Weeklys kilder er Rocco fortsatt helt bestemt på at han vil bo hos faren som han regner som mildere og mer overbærende enn sin strenge og langt mer firkantende mor.

Les også: Madonnas barn får prøve narkotika

- Det er Madonna som presser på for å få et møte mellom de tre og da helst i begynnelsen av april. Samtidig sliter hun med å få Ritchie på banen fordi han nå har reist på ferie til Maldivene sammen med sønnen Rocco, sier bladets kilder.

Madonna har hele veien ikke lagt skjul på at hun savner Rocco veldig.

– Det er ingenting som er så sterkt som en mors kjærlighet til sin sønn, sa Madonna tidligere i vinter til en fullsatt konsertsal i Aukland i New Zealand før tårene begynte å trille.

– Snakker jeg for mye om han, begynner jeg bare å gråte.

Deretter sang hun «La Vie en Rose» som hun dediserte til sønnen.

– Jeg håper han ett eller annet sted hører denne sangen og vet hvor mye jeg savner ham, fortsatte Madonna.

Noen dager senere inntok hun scenen i Melbourne fire timer forsinket, iført klovnekostyme, på trehjulssykkel. Madonna virket ifølge både medier og fans beruset, og ba angivelig jevnlig om å få drinker servert.

Les også: Madonna gråt for sønnen på scenen

Bilder av sønnen ble også vist på storskjerm bak henne, mens hun dedikerte sangen «Intervention» til Rocco.

– Jeg hadde antagelig hygget meg mer på denne turneen om han ikke hadde forsvunnet så brått, skal hun ha meddelt da.

Nå senest til påske hadde hun lagt ut et bilde på Instagram med egg med navnet til alle barna, også Rocco.

Bakgrunn: Madonna gir opp kampen for sønnen (15)

Dersom Madonna, Guy Ritchie og Rocco ikke på egen hånd klarer å finne frem til en løsning, må de møte i retten i New York 1. juni. Saken har allerede vakt betydelig irritasjon i rettssystemene både i USA og England.

Senest like før påske fikk både Madonna og eks-mannen Guy Ritchie strenge formaninger av en engelsk dommer om å ikke ødelegge sønnen Roccos siste barndomsår med enda runder i retten om hvor han skal bo.

New York-dommeren Deborah Kaplan har også gått ut og sagt at nå må foreldrene komme til enighet slik at «sønnen deres nå kan slippe det enorme presset som han er utsatt for».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder